[月經] iOS集中討論區 (15) 難分真與假 iPhone (?)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike

入塵?

原來係暗角

入塵係咁㗎咩 死喇,我部6s+都有 喺左上角

應該部部都會有
我換過幾部都會咁,而家呢部左上角直頭暗咗

我都係,用唔夠一年已經有

我都係,前後三部 6s 都係咁
Apple

入塵?

原來係暗角

應該部部都會有

Apple

6s係吸食塵機嚟
求解答

我部iPhone 6無啦啦發熱之後死機

差電都差唔返著部機,咁樣通常壞d咩

home+power 11秒

試左依舊無反應

咁既情況會唔會拎去整都哂氣
想問下ip7p換mon係咪1000左右
冇買到applecare
有冇得買返
求解答

試左依舊無反應

似係死左底板
哩幾日唔知更新左邊隻app,部用3,4分鐘就好熱

ip6黎
求解答

試左依舊無反應

似係死左底板

咁就死得
有無好推介邊到有得救返部機,好多野無backup

iPhone 6真係好垃圾,過保養前一星期死到只著白mon,換過部新機而家又死

有部iPhone 5擺到而家仲運作正常

ip6黎

你小心 我部6 又係無啦啦熱之後死撚埋,你好快快backup 啦
各位巴打有無靚少少嘅mon貼介紹

咩機先

我自己用緊隻康寧玻璃防藍光既,係貴d但爽過用閃魔好多

IPhone 6s
我都用過閃魔,最近爆咗想換張靚少少嘅
3d定普通玻璃mon貼好?
磨紗媍似唔錯

6s用緊iMos 3D,好正無投訴

iMos幾錢張

我買果張$168
求解答

試左依舊無反應

似係死左底板

咁就死得
有無好推介邊到有得救返部機,好多野無backup

iPhone 6真係好垃圾,過保養前一星期死到只著白mon,換過部新機而家又死

有部iPhone 5擺到而家仲運作正常

拎去Apple問下
想買新iPad, 32GB夠唔夠做?

用黎做乜?
不過一般而言我都係叫人買128
有無人識用iphone打除號

呢個 ÷

用黎做乜?
不過一般而言我都係叫人買128

128啦

入塵?

原來係暗角

應該部部都會有

Apple

6s係吸食塵機嚟

喺個靜音掣到入 換完都係會入,6s死症嚟
各位巴打有無靚少少嘅mon貼介紹

咩機先

我自己用緊隻康寧玻璃防藍光既,係貴d但爽過用閃魔好多

IPhone 6s
我都用過閃魔,最近爆咗想換張靚少少嘅
3d定普通玻璃mon貼好?
磨紗媍似唔錯

6s用緊iMos 3D,好正無投訴

iMos幾錢張

我買果張$168

我都唔記得咗

ip6黎

你小心 我部6 又係無啦啦熱之後死撚埋,你好快快backup 啦

屌老佢母閪,我大半年之前先換完電炸
6s Dfu落翻10.3.1啲電都係咁倒 係咪冇得救

入塵?

原來係暗角

廢事換
6s Dfu落翻10.3.1啲電都係咁倒 係咪冇得救

入塵?

原來係暗角

應該部部都會有

求解答

試左依舊無反應

似係死左底板

死底板咁激
一陣落applesotre 問
Ipad4 16gb放出去有無1千
蠢材吧開價$1000
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞