[月經] iOS集中討論區 (15) 難分真與假 iPhone (?)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
剛入手7PLUS, 想問下影相有咩TIPS可以靚D? 洗唔洗其他APP輔助

邊洗用app
剛入手7PLUS, 想問下影相有咩TIPS可以靚D? 洗唔洗其他APP輔助

邊洗用app

我自己由4s開始用camera+用到依家6s

呢個價錢抵唔抵

邊洗用app

apple整咗個網站教你影相

係us apple官網

呢個價錢抵唔抵

上price睇啦

呢個價錢抵唔抵

上price睇啦

想扣cash dollar 得幾間揀
6sp入塵係個mon定貼出事
用緊6plus
間唔中會自動mute同unmute
我懷疑應該係mute聲果粒掣有d問題
有無人有同樣情況
雖然影響唔係話好大
不過想睇下有無人整過想知幾錢
6sp入塵係個mon定貼出事

moon
6s死症黎
Beats Apple Music 個code幾時完咗㗎
用緊6plus
有無人有同樣情況
雖然影響唔係話好大

ipad 係咁
過保係換翻新機價錢
用緊6plus
有無人有同樣情況
雖然影響唔係話好大

我之前部6plus都係咁
較左mute會有時響
有無人識用iphone打除號

呢個 ÷

Kaiboard

kaiboard仲簡單
個中文語音系統好似有問題
講完之後,打返出嚟嘅字完全唔同

係中文聽寫
屌,明明係繁體中文,要講國語先用到

我講廣東話冇問題喎,
香港字都出到,你口音唔正呀?
[quote]有無人識用iphone打除號

呢個 ÷

Kaiboard

Ching 有冇得 share 個 theme code 嚟
唔jb ios10 有冇方法set到google map做default地圖
唔jb ios10 有冇方法set到google map做default地圖

哇不得了

Reddit 有人開post AskMeAnything
自稱 鴻海 insider (admin 證實咗)

依家答緊人未來兩三年嘅硬件更新
Apple glasses 2018/2019

iMac SOC update 2017
Design change + Smart Keyboard 2018

等等
想入部ip7 頂到ip8出
是否不智?
用緊6s
2017:
Incremental TouchBar Macbook Pro update
Incremental Macbook update
Incremental iMac update
Siri Speaker
iPhone 7s or iPhone 8 (佢見到兩個design)
iPad (new third size)

2018:
Glasses (unlikely)
New design iMac
New design Macbook (keyboard update)

自己睇
https://www.reddit.com/r/apple/comments/6ezhwm/iama_foxconn_insider_with_information_on_next_12/?st=J3H7NDCU&sh=5683a386
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞