[月經] iOS集中討論區 (15) 難分真與假 iPhone (?)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
5s換7/7plus邊部好

要手感 7 要電 plus

7啲電去得快唔快?
10.3.3 beta 啲電有冇好啲

而家6s 10.3.2 好倒水
點解nPlayer 播播下突然好似short short 地咁
試左Duet 其實又唔係真係唔Lag
不過係有用既 多個mon用

我就算係mini2 都ok
但係我電腦一開app 就炒
依家send 咗email 問
反而notebook 冇問題

期待
諗緊官網訂 定係walk in 快d攞到機。
各位大神點睇?

7啲電去得快唔快?

中間有玩過下mini game
由android 轉過嚟,感覺舊電真係好耐用

Btw 原裝個keyboard 好智障

期待
各位大神點睇?

walk in 得啦應該 walk in即場買會開心好多
airport extreme 5ghz最快係咪出到800幾mb?
我用iPhone6s 係咪食得哂?
係咪有mimo既設備理論上都食到?
因為我屋企唔會用wired 淨係會用Wi-Fi, 諗緊黎緊換ISP 用500m定1000m好

期待
各位大神點睇?

iPad應該冇乜人搶
Walkin得啦

7啲電去得快唔快?

還好

7啲電去得快唔快?

但係用第三方仲智障

7啲電去得快唔快?

還好

SE
10.3.3 beta 啲電有冇好啲

而家6s 10.3.2 好倒水

no
提一提大家,如果想買富士康E75線既巴打,小心買左高仿線,同樣都你貼左FOXCONN barcode, 但係入面條線同樣印左serial number 同barcode個個係唔相同的

而且大家記得既話,APPLE新線摸上手應該係滑滑地有層磨砂咁,但啲高仿E75線摸上手係啜手既

我都買左三條模上去流流地,但係去佢mfi個網唔識點check 求教學

你哋用邊條link去買?

次前連登有人放左條link 出嚟,跟個條去買,買埋iPad 個快差,點知差落iPhone 到都係得5w

我用過冇彈野叉到電
10蚊條差到就算

我係華強北買既, 直接用摸條線就知,高仿個啲條條barcode都一樣,真野係條條都唔同

至於快差問題, 其實iPhone 根本食唔足2A, 最多去到1.5A
6s plus想trade左佢換7plus 紅色

Ghost

射左
提一提大家,如果想買富士康E75線既巴打,小心買左高仿線,同樣都你貼左FOXCONN barcode, 但係入面條線同樣印左serial number 同barcode個個係唔相同的

而且大家記得既話,APPLE新線摸上手應該係滑滑地有層磨砂咁,但啲高仿E75線摸上手係啜手既

我都買左三條模上去流流地,但係去佢mfi個網唔識點check 求教學

你哋用邊條link去買?

次前連登有人放左條link 出嚟,跟個條去買,買埋iPad 個快差,點知差落iPhone 到都係得5w

除plus 外係得5w

7啲電去得快唔快?

7 代粒電 btw 省電mode

7啲電去得快唔快?

但係用第三方仲智障

藍芽keyboard

7啲電去得快唔快?

還好

SE

前se jj 表示過渡到7s is ok

7啲電去得快唔快?

還好

SE

前se jj 表示過渡到7s is ok

每逢清晨都見到荃CHING
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞