True Wireless真無線耳機討論(54)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
佢平時同其他true wireless用法一樣,不過多個用法。
當你電話仲係connect緊隻耳機,只要用switch既usbc/3.5mm插去個盒到,幾秒後就會轉去switch打機既聲。
抆走條線幾秒後就自動connect番電話
不嬲唔駛個盒
出街跑步戴耳機聽歌,個盒擺屋企
出足一日街都唔帶盒真係得Aviot得,佢話9小時play time真係有至少用到8個鐘。
佢個定位我諗都唔係運動型啦...
好似都偏大粒同重
要萬用我諗等xm4 會好d
買PI 7 既 我諗都係純音質上追求既姐
PI7隻Charcoal好靚
Xm4 2600會唔會太進取
咁我不如買返xm3
老實講 佢個樣都係其中一個因素訂
同埋佢個盒可以轉aptx iPhone 用家其實係有用
$2,290 唔貴啦
係耳機市場呢個價絕對冇問題
又減左既,之前見2600
佢要超越隻xm3好多先得喎,唔係個個繼續用xm3咪得
其實進步超越呢家野
只要佢聲稱ANC勁左充電盒細左耳機細隻左電量勁左
支援hi res wireless 已經大把人比錢
同埋xm3 戴唔穩 電量唔穩定 講唔到電話呢啲好易搞
加上呢度好多巴打都未必只有一對true wireless
電量都幾致命大家都知啲廠標4個鐘即係可能得3個鐘
我都幾隻,都買過d 2千幾
但真係要當時好出眾先會用2000幾買
如果佢個hi res真係好掂又穩定同個降噪起碼有xm3水平先可能得
驚一陣出到黎hi res太大食搞到斷線或干擾降音質就難搞
佢定到咁高即係佢好自信隻耳機冇乜缺陷
youtube有人直播緊開箱
結果通話都係唔得
雖然我都唔會用嚟講電話 不過照用XM3算
仲有對MW08 可以玩吓
而家諗緊屌mw08定devialet gemini好
睇落ok
通話都預左唔得
睇下細鋪咩價同睇多d評測
DG睇上面啲師兄講好似有唔少問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞