True Wireless真無線耳機討論(54)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
又黎 買pi7唔洗諗
早個幾禮拜都做緊特價 連運唔洗一千
訂左PI7 話要7月頭或中先有
搭巴士震個時係「卜卜聲」 同依隻完全唔同
喺邊度訂
search過依家要18000+939
我仲以為之前係永久性減價添 佢5月尾減到104X 跟住過多個星期再降到落94X
點知依家又變返原價
之前係amazon自己賣而家可能無貨變左其他公司出貨
係喎冇留意sold by邊個 咁我諗過多排會有返嗰個價
想同買左或者訂左PI7 既用家講聲

我send 左 email 過去問個盒既訊號
而得到既回覆係插盒只有兩隻aptx 或者 aptx LL

所以佢係唔支援24 bit 既
用iPhone 既用家可以就咁直連得
因為aptx 16bit 只係好AAC 少少
我覺得就唔多重要啦
Mw08同xm4載落邊隻舒服d?
用緊power beat pro, 載一陣就覺得好頂耳仔
唔見左bd21j個盒有無得買返?
有冇人緊過gemini 同 xm4 LDAC
邊隻好聲啲
聽過
忍唔到訂左XM4
係未要七月底先有得拎
舊年black Friday Amazon $99買左對Klipsch T5ii
音質雖然唔錯, 但接收真係麻麻
上星期突然右耳磚左,聯絡klipsch
擺到無電reset,好左三日連左耳都磚埋
Warranty要寄返Amazon, 結果Amazon直接退款
抵玩
兩隻都舒服
音色自己覺得Mw08多少少低音sony平衡啲
呢d真無線耳機amazon通常都係咁處理
dhl好似有條款係話唔收suspected to be detective/damaged電池
隻耳機一出事係有機會同電池有關佢都索性叫你唔駛寄
唔知xm4換左耳膠會點 油耳用耳棉好唔舒服
試demo就咁戴上耳唔開anc已經隔咗好多人聲
舊綿都應該幾重要
我都覺得xm4個anc咁勁同隻棉有好大關係驚換左膠會渣左好多
Xm4用唔用到spinfit 360?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞