True Wireless真無線耳機討論(54)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
重新配對個樣野我無事
但就係auto-pause時得時唔得, 唔知係Hardware定software問題
宜家索性熄左個防能
等遲d有新update再試下, 橫掂有兩年保
pi7貴都唔少
其實都係,不過試下又無妨既
想請問大家知唔知行貨MW08其實係保一年定兩年?
有啲鋪就話12個月,有啲就話24個月。
如果MW08同airpods pro比 通話會唔會差好遠
反而想知用iphone喺咪唔洗諗其他牌子用返自己生態圈就得🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️
我用iphone 搭XM3用左兩年都滿意

如果你著重講通話,又多idevice要用到佢auto swtich功能就只得airpod鳥
我唔見左AirPods Pro都無買返 因為一去到嘈既地方 人地成日聽唔到我講野 淨係聽到雜聲 希望下一代會改善
我都考慮緊呢兩款,bose始終係size方面有輸蝕,而且我用緊sony機,連xm4音質應該會好d,但我又幾鍾意bose果種低音
音質同通話真係mw08?
音質好難講 但如果用上面price hk條測試片睇通話xm4一定輸
有問題同返Devialet講應該分分鐘又同你換過隻新

個品牌做開高檔喇叭cs應該ok嘅
(係唔知點解訂貨會撚狗)
airpod其實都係取捨嚟
要anc就要pro
要通話就普通版
從佢前排唔出貨等新firmware fix bug先再賣
我覺得佢都係負責任既公司黎既

想問下巴打點解訂貨會撚狗? 想係佢官網訂
呢個價錢,有好多選擇。
佢話音質素普通,應該唔會太賣。
我會穩陣啲,試過時候先買,睇曬用家意見,無伏先買。
XM3賣緊千零蚊,真係抵
咁多人話dg有問題
點解我用咗成個禮拜都遇唔到
巴打邊度買?
音質點可能輸mw08 唔好玩啦
另一有得橫向比較下 係得PI7 同 mtw2
用緊sennheiser TW1, 近排開始壞壞地心郁郁想換
係咪應該換TW2
mw08 音質好差咩咩? 我去灣仔試過覺得係數一數二
mtw2都有試過 覺得差唔多 可能我木耳
可能大家耳仔唔同
mw08比我感覺係比上不足 比下有餘 但唔值依家個價
咁兩千令蚊,除左MW08同XM4重有咩推介?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞