True Wireless真無線耳機討論(54)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
無試到通話
聽到晒背景音樂,尋日無乜人所以唔知隔離講嘢聲隔到幾多
岩岩係Let go訂左,唔知今個月拎唔拎到
我覺得點都會預一部分現貨嘅,始終有啲人唔訂,等walk in, 冇理由話26號開售,但一開門就全線冇貨掛

利伸:9號發佈會一完就狗衝左
用左一日mw08 整體都算唔錯 抗噪方面好似無airpod pro咁勁 唔知會唔會耳膠問題...連線穩定 未斷過 聽歌幾正 通話都ok 佩戴都舒服
Beats尋日出咗隻earbuds

售價定位贏哂兩款airpod

但未睇到anc,通話質素點
大約今個月尾
可能真係冇
唔係嘅家下落訂等七月底嗰班咪好傻豬
諗緊mtw2 定 mw08好
有冇巴打用緊可以俾啲意見?
有啲片xm4係唔差
豐澤 nuarl n6 399好似做完?而家睇貴返少少439 不過都抵
諗住去試試先買就貴左幾十

傾緊電話果陣點解唔比我set野 強制off左既
笑到我
d 9up king真係
岩岩買wf1000xm3個陣,搭巴士左耳都有呢個情況,個時有巴打都係咁,最後拎左去換就冇事

d撻撻聲係類似咁
https://youtu.be/ge5BS0Co9Bc
高登地底中間位置有一間冇賣earphone eartips既有得試spinfit
仆街 我係星際買的 行貨 咁我直接拎去Sony門市同佢講?
sony維修部得cwb

擺底左隻xm3,support打黎問我情況,我話網上面都有人都係咁
跟住佢問返我咁佢點solve
我話換過隻囉,之後就換左隻左耳俾我就冇事鳥
前後三四日左右
無得咁樣計...
2隻出左咁耐去試下啦, 1隻半入耳1隻全入耳, 就算同價位個聲底都唔同
加埋帶得舒唔舒服, 方唔方便都好重要
使唔使拎埋張單過去 好似唔見咗如果要返去搵下先 因為真係好煩 明明開咗降噪但係就係咁喺度達達達 唔開好過開
要有單,你有冇網上登記保養?

明呀,個陣用左兩星期左右,搭搭下巴士靜少少既歌做咩會有撻撻聲係見有巴打講我先知有問題

我黑仔買WF同WH都出過事,以後ANC earphone一定買行
Thanks Ching 今晚即刻去揾下先 搞唔掂 希望遲啲買wf xm4 唔好再賴嘢
airpods個anc唔係廢左喇咩?(睇格離post講)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞