True Wireless真無線耳機討論(54)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
佢個差電盒output本身就唔預你行街用
純粹係office/坐底先開
一樣行aac有損,但出到黎音色都有唔同
揀要邊隻仲有其他地方考慮
我自己覺得xm4主要係佢降噪勁,音色上應該好過AirPods pro
Xm3降噪都唔差,好過AirPods pro,音色上普遍都認為好過AirPods pro,價錢差唔多
講抵用我覺得xm3冇得輸
如果你電話有ldac先揀xm4,用iphone除非你真係願意為降噪勁少少畀多1k
AirPods pro係岩多apple野要切黎切去同傾電話多既人先會考慮
希望多d廠咁做,多廠做就會平
真係要俾返個Thanks so Much !

就係見apple music 出咗無損諗住買佢個盒,唔洗帶多部爛鬼mp3機出街,睇黎真係可以再等多陣先
Exact7ly 係果個聲,記得當年第一代有線bose qc20? 都有依個問題,但之前用xm3又唔見再有仲以為已經解決咗
有時真係頂唔緊 要關咗個anc …
唯有等佢遲啲更新
想問你地用緊/用過既TWS
大概用幾耐先會覺得佢既使用時間減少/去電量係去得勁咗
呢個都係選擇,但我唔會簡jabra,可以睇下nural n10 plus應該未有行貨
咪鳩喇
我去試xm4行aac都聽得出好過我而家用緊個隻airpod pro喇
利申已課
真 就算同樣aac都好個hardware 單元嗰d都唔同啦
都唔知點得出個結論係冇分別
點解唔揀N10 Pro? N10 Plus係Pro降級版。
你應該倒轉左,pro係早出d
木耳咪聽唔出
無調轉呀,Plus的確係上個月出但真係Pro既降級版。
利申: N10 Pro 用家
大家會點樣比較mw08 & gemini ?
我試過覺得08清晰d, 聲少少薄
Gemini就動態強但偏濛
利申:i phone撚,用緊power beat pro,又唔想用airpod pro
iPhone 用家表示,只能夠講唔係xm4太好先買,係因為AirPod pro 太撚垃圾🤡個anc 有等如冇咁款
想請教下,小弟對耳機唔熟,想問下,邊款運動耳機可以推介一下?
岩岩出果陣個anc唔錯
但好似被人投訴完之後就nerf左
或者可能係幫pro max鋪路
我都仲記得一出即買一帶上耳仔果一下吸實既感覺😢
一開頭好勁
越改越垃圾
想問吓有冇藍牙USB係有AAC架
見creative個隻得SBC同aptx
nerf 果下係一更新完就feel 到
屌 我用頭戴式嗰隻xm4都係咁 仲以為壞咗 原來正常的?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞