True Wireless真無線耳機討論(54)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
之前好似訂貨仲慢過現貨如果佢只係軟件問題就當然最好但每個牌子第一對tws都多數有啲手尾
買咗Nuarl N6, 聽日開箱
mw08同pi7 降噪邊隻好啲
用緊PI7, 降燥一定唔係airpods pro, xm3個啲........ 不過音質真係不得了
之前mtw2用過一排,我覺得音質mw08真係好過mtw2喎,但ANC就mtw2好d。XM4唔會同PI7同級啦
同你一樣,不過今朝睇完price 個review,我最後屌左MW08
Nuarl 係香港真係underrated, c/p值真係唔低。
ching,你係一年保定兩年保?
上LRT 登記番就兩年保
如果mtw2個anc都叫好d姐係mw08=冇anc
thx
$1000樓下 for運動戴 有冇咩推介?
sudio掂唔掂?
最近用左兩年既mw07聽一個鐘到就收皮,feel到個電一路衰退緊之前都有個半鐘
正唔正?我剩係喺灣仔試聽左一陣 想知詳細包膠
上面又話mw08個anc喺黨鐵效果好好 信邊個好
冇anc嚟講算係咁,入耳個feel幾深物理隔音合格,聲唔錯,更新firmware少咗底燥,
多電,左右耳可以單用,不過原裝eq人聲偏後同埋3單元要用一排煲下先試得真
mw08真心唔差 某程度上好過MTW2少少
不過其實取向唔同 好難直接比較
MW08動態比較出 低音量多但係沉唔夠深
MTW2人聲又會好MW08少少
MW08會有特色d
睇完sony wf 1000xm4 戴上耳仔個樣 真係狗也不屌
有冇人知幾時出95T
自己試下最可信
我試左啦 但係間鋪度好難試到搭車嗰種雜音
有樣重點就係佢個底噪 不過有巴打話升firmware有改善
我自己買都係博一博新開盒未更新真係災難級
喺街都會聽到有噪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞