True Wireless真無線耳機討論(54)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
XM4 唔知用到幾多款膠, 用棉一個月一對, 真係會破產
Bose qc + DG 用家
XM4個MIC真係好麻麻…

https://youtu.be/RCval9zb9k4
如果用85t黎對比AirPods pro呢?
以往用開nural其實冇咩唔啱,但覺得成日斷線

根據另一討論區有人發佈
PI7 個盒係最高支援APTX ADAPTIVE
不過唔清楚來源 有待確認
有更好既PI7 好難叫人買PI5
其實全黑個隻都幾靚仔 窮既話都抵玩
3.5mm

usb-c

係唔sure佢係唔係行緊adaptive
應該係啦 邊有可能行普通aptx
應該同我之前推斷一樣 3.5普通頭就出aptx ll
有OTG 就出adaptive

有你呢兩張圖應該就可以確認
你意思係冇播歌果陣?我會懷疑係同耳腔震盪有關engine或者路震抵銷唔到所以會聽到

播歌冇事已經冇理

我都想試xm4 pi7但好驚音質更上一層樓會買埋,mw08 個11mm圈
好明顯分別 唔講音質講連接已經好好多 唔駛估連左邊定連右邊
音質聽完...岩我聽 宜家隻入耳已經冇用
Yo聽感如何?
Iphone 冇諗住插盒係咪買pi5就得🤔 買pi7好似好浪費
自膠用左emoji
想問有無人知PI7大貨幾時番
我諗除非你練頭啦 唔係都唔會跌
琴日試佢既時候覺得佢都吸得好緊 應該係耳塞有好大幫助 跑步就難講好穩定 但我xm3都跑到步 有信心xm4都得
戴完一日用鼻用力索一下
試左XM4, 好SONY 味, 差D俾錢落訂
XM4 定 MW08好
試完唔啱自己口味?想盲狙
我用緊,冇諗住轉
相反當年試XM3個感覺
而且而家隻XM4 同隻大耳牛XM3 好接近,而且音質好似仲好D
ANC 同環境聲都有驚喜
只係過左2千個關口, 咁就想試埋其他先決定
尋日係鋪頭試左陣未聽得真
用緊,尋日無啦啦中左個叉電bug
隊隻耳機落盒唔識叉
iphone話我隻耳機10%電
按住耳機出電量題示話我得10%電
但係個app話我有100%電
要個盒插線叉住電,長按藍芽制重新repair先識得認番岩d電量
我淨係用過65T,85T答你唔到,不過印象jabra同airpod d聲都係水鬥水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞