True Wireless真無線耳機討論(54)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
應該係,裝咗執笠倉啲膠之後閂唔到蓋
我其實都prefer膠,感覺清潔容易啲
調音風格真係最重要
xm4唔開anc情況下個隔音如何?
宜家啲耳膠好難分size
有啲牌子短耳膠就寫for true wireless
明明有好多仲係正常size
用短膠根本戴唔實
頭先上sony store試咗xm4
第一次用anc所以同其他比較唔到,開咗anc sony store啲背景音樂起碼無咗8成,我自己就好滿意
佢係唔係油耳 覺得佢都幾吸油好似會易爛啲
所以咪要試囉, 同埋size都會個個牌子唔同
例如你用原裝M, 轉第二隻可能要買S
65T配spinfit會高左少少, 但擺啱位都會閂到蓋
睇完你地d評語就想快d到26號攞第一水
網上圖片
咖啡豆>source
咖啡機加工具>codec
咖啡師>單元質素 調音
咖啡>聲
會唔會好啲

2198衝左
jabra 如果用comply耳棉 好似得短耳棉先岩用 好舒服 但好易爛
我對jabra sport elite 仲未壞 都係戴佢去跑步 有對耳翼穩陣啲
啲聲無咁靚
Spinfit cp100靚聲過cp360
有無巴打試過Defunc d耳機
我見佢有隻耳機專係for講通話,想知通話質素如何?
唔介意淘寶有平野的
如果想係街買就spinfit CP360,我以前都係用佢
應該有好幾個人係買左
包括我
想問下xm4 個anc收音咪勁唔勁?
主要想知會唔會好易爆咪/破音 想戴黎打鼓
咁抵
review 話anc 仲差過airpods pro
又冇無線叉

都係beats 既低音炸彈為主
宜家出嘅產品,仲要話晒beats都算
apple半個親生仔 咁推崇無線

竟然唔放埋個無線叉真係幾on9…慳得你幾多成本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞