True Wireless真無線耳機討論(54)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
其實最想知xm4用膠同綿會有幾大分別
無人試過隻falcon pro
啱啱趁Lunch 落Sony store 試完 個降燥真係好誇張 我本身耳仔偏細但又戴到fing頭又唔會甩 跟住就秒速磅水 七月頭有得門市攞
PS 聽sell屎講網上訂要八月先攞到
照計pi7會靚聲好多 兩個單元分開高低音應該幾明顯分別

唔知而家有咩地方可以試... B&W showroom 有冇?
我諗緊如果冇插盒既打算,買PI7好似晒左個高音質姐
原來PI7同5係單元上都有分別?
代理都無 全香港都無 我就唔理晨早訂左算
有 PI7好似係獨立單元有AMP
所以啲人成日鬧佢得四個鐘頭嘅電量係戇鳩
B&W 都係被迫去用電量作取捨
唔好意思 想問下 邊到有得訂?
聽講依幾日白色pi7翻貨,月尾黑色會有貨
咁都係買85t算,起碼review都話個anc work
睇你要唔要淨用左耳,好似我咁,成日鍾意用左耳..搞到好多對都唔啱用..
小兒麻痺成日跌耳機落地 無一隻藍芽用超過5個月係咪可以收返皮
呢個我ok,你有呢個習慣基本上得幾款揀
請問大家知唔知邊到可以試聽/戴Jabra Elite 85t 同MTW2?
我十五十六唔知買邊款好
要聲MTW2,要方便85T
beats自從比生果收購左之後已經無玩低音炮好耐
請問MTW2嘅音質對比85T其實會好好多?
因為我見rtings同有啲評測會話85t嘅音質拍得住MTW2,
但個半入耳式嘅設計我又好怕跌,
好似MTW2嘅入耳式會穩陣啲...
同埋我見85t個新耳塞好似好蝦人戴,所以先想試一試🙈
揀唔到邊款好
拍得住mtw2...腦放果陣應該可以.....
85T蝦人戴有聽過,真係要試..
所以先想搵個實物試下,
但睇隔離耳機店個post入面啲鋪頭網頁,
好似間間都冇呢兩隻咁
所以超十五十六...
Beats舊個批低音垃圾比生果炒撚左啦 條team好似輾轉去左華為,新出個隻freebuds 4 bass多到
請問邊度可以試耳膠?
我而家其實係用緊Plantronics BackBeat Fit 3100,
播歌用KKBOX 320音質,
其實聽落聲自己都覺得唔錯,
所以都怕自己聽唔出MTW2而浪費左佢🙈
想換係因為粒電而家只可以用個半鐘同埋搭親巴士地鐵都經常跳線,
所以想換隻音質唔錯同連線穩定嘅耳機
85t嘅音質拍得住MTW2
---------唔好玩, 2個唔同路線
85T其實都要帶得入D先穩,不過佢半開放式帶得算舒服
音質其實正常, 聽串流音樂夠用, 係我覺得低音無咁多,算雜食既, 環境聲GOOD(半入耳加持), ANC 算係咁, 但唔好期望勁到咩都隔哂(都6-7成)
最方便係可以連2個裝置, 我電話+公司電腦, 帶番工就會自動連接
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞