True Wireless真無線耳機討論(54)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
真 識玩一定係過隻falcon俾女友
因為sony論hifi未夠班
贈品Buds pro
你好元朗巴打
有料 得半張紙都認到
同falcon比升級感大?
我都用緊falcon
大呀 分別就係由藍牙轉左有線耳機咁
同埋falcon 個connection有啲on9
開藍牙連接有時連左有時就連右
呢隻無縫接軌
安娜
好坦白論音色以sony XM3初出個價位同同級比較真係唔算好好, 頂盡比中間好少少。試左幾次都係覺得有少少味精feel 同好密室feel, 係ANC出色同穩定補救。
單比較音質同聽感,Nural N10 Pro仲好過佢。
早幾年好似得佢同apple做到anc+ok音質嘅耳機冇乜選擇
bose一開頭都係咁上下價

本身就係主打賣ANC
對呢方面高需求既一定係佢地行先
我用開mw07, 兩隻低音都好聽, mw 有力D DG就有彈性D
DG 未set eq 就三頻平衡, 我鐘意bass 會推高D
DG 聲場我估係咁多隻最大
人聲後過mw07

btw,有冇人知mw07 過保養又冇乜電係咪冇得救
Xm4 $2290 啱啱有相熟sales哥哥同我講已經可以訂
求介紹
好似話pre order 就多3個月保養 正式賣街都要月尾,不過間鋪係港島區
忍唔住都係訂左pi7 月尾有
有冇巴打隻mtw2連唔到iphone?
琴日放工仲用到隻mtw2,返到屋企更新左ios,啱啱想用果時隻mtw2連到落iphone,聽到connected嘅聲,但電池%隔離冇顯示耳機icon,播放欄果度output得iphone,冇mtw2比我揀
另一部iphone琴晚都更新左ios,都係同樣情況
有冇話香港發售時間?
唔見咗個Samsung buds+叉電盒
有冇ching放buds+
有叉電盒用到就可以, 耳機壞都冇問題

PI7個signal transmission 真心好實用,終於有廠肯做哩樣野。
xm4 唔知同DG有冇得撼下呢
想問師兄TWS Earbuds 邊間店可以試得多
想試DG, Pi7, Bose QCE,B&O E8同Final EVA
求介紹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞