True Wireless真無線耳機討論(54)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
sony wf-1000xm3定 anker soundcore liberty air 2 pro
Anker大劣野
係wor
快手得濟,講多兩句
XM3以而家呢個價位音質同降噪都冇投訴
但要留意佢通話非常一般,同埋connection有d鳩鳩地
佢問呢兩隻我諗巴打budget around一千蚊
XM4至少都兩千,有budget當然XM4更好啦
主要係我尋日部galaxy bud plus跌左
仲要跌個盒 我依家搵唔番
我係出街唔聽歌會死既人
所以先至想快啲買返個
邊款有抗噪又啱做gym用?
9/6出XM4喎,重有四日
不過到開賣到手又要等多陣

等啦
純粹想比較下音質上 PI7 XM4 MTW2
呢三隻點分高下

PI7而加周圍都無貨 邊到有得試?
XM4就等多排
現階段我剩係想知PI7會唔會好過MTW
好過既話都算係突破
ifc 做緊買2000 送400
因為咁就敗左 devialet gemini
係咪開箱冇電,要叉先玩得
想問 jarbra active 75t 降噪表現點,之前用monster clarity 6.0,最近唔見咗 仲有值唔值得上85t ,我平時用嚟行街做運動聽pop
係,訂貨都係無電
我自己買左Sony SP800N覺得做運動都幾好

mw08 試過真係番唔撚到轉頭
玩開耳機幾百到皮幾既都玩過,之前用緊falcon
呢隻既音質去到有線耳機級數
anc 搭9鐵明顯有效果
係機身有啲重,未去到好穩陣既感覺
依到有冇人之前聽開有線掛耳 轉用TWS 但唔係好慣個使用習慣

我成日行街聽歌 一要過馬路 或者去買曬野 要同人講野 就開拎單邊耳聽環境聲
xm4等到頸都長埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞