True Wireless真無線耳機討論(54)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
如果只係得一部iphone就唔洗用airpod,但只要你有ipad同apple watch就唔同講法
你電話響用錶接電話係得airpod先識係耳機出聲,用其他會變power ranger一但用過之後就返唔到轉頭,用其他係好聲好多,不過冇左個方便
如果用multi point既耳機呢?
星際five one店有盒demo起度任試
師兄你搭車果時發唔發覺個anc有啲怪 有時個cancel唔到某啲震盪既noise 之餘仲會boom咗一下 ,特別係爛路

音質方面 真係冇投訴 無線耳機由Bose玩到xm3 ,一用mw08 即刻雪曬啲舊玩具,搞到有啲心動想試埋pi7
加多句 ANC都係垃9圾,俾DG 完全秒撚咗
佢都叫做有線耳機級數 PI7咪...
咁如果買xm4 ,本身用緊iphone值唔值得轉埋手機會去?用緊ipx 都想換機好耐😂
你地用 ANC 真無線 係未搭地鐵行緊都隔到靜一靜?
ching我明你講乜 我搭巴士開anc都有啲噠噠聲
用iphone值吾值得買xm4?定買airpod pro好?
要睇咩叫「有線耳機」級,講真我係屋企真係唔會用佢黎聽聲 同dac加耳機出lossless仲有好大段距離
你講緊MW08?
係呀 所以想試吓pi7
Pro 真係得個方便個anc 好廢下
係 我有pro 都訂左pi7
好難接受佢d 音質
睇下片講電話就ok 既
Airpods pro得aac同sbc
買xm4留條路比自己轉會啦除非一屋都係apple產品,咁airpods真係方便嘅
我自己都一屋apple 都覺得xm4好正
想問吓以Apple現時嘅藍芽技術 傳緊出嗰對beats studio係咪冇可能support到lossless audio
想買PI7嘅巴打,唔係諗得個USB盒出音樂咁神,基本上行街聽係窒到爆,你坐定定係巴士或地鐵就會好啲
到最後都係用番正常藍芽聽最方便
pin this
唔撚係呀花?咁就真係唔洗諗 多謝師兄幫手保住銀包
等9月睇吓新機有冇就格式啦 依家黎講iPhone唔加舊野係冇解
我用咗兩日駁USB,行緊街聽基本上好多時都係窒,
仲有電話駁住個盒一啲都唔方便,坐車聽就冇窒過

最後頂唔順都係用番藍芽,耳機音質無比較唔講,不過個盒出嘅音質又真係好好多(iPhone)睇你自己想點樣用啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞