瑜伽資訊討論區 1

1001 回覆
54 Like 11 Dislike
屯門
我都想知一係就係啲好殘好舊嘅工廠區入面啲工廈,唔近輕鐵站加冇乜人行經。或者係學生嘅程度差異太大,好多難嘢都比較少教。有冇人有推介唔想突登為上一個鐘堂而嘥來回兩個鐘車程
我跟開個missy係屯門有租studio教

一班大概10-16個人左右 空中瑜伽就最多8個
覺得佢幾好 會執動作 會比option 2
見有個年紀比較大既姨姨 佢都會慢慢扶住做後彎
我岩岩開始學乜都唔識 佢都企係我隔離幫一幫我
上佢堂好似比上其他導師更加開心

我驚比人話打手所以你想知可以留低tg~
我想知啊感激
揀間近自己嘅studio方便好多
各位想問少少意見
琴日去左pure試堂,試完聽offer
覺得其實佢unlimited 嗰啲offer都抵過我去出面studio買package

但係我其實都係想進步,多過齋搵個地方練習
我琴日試左一堂,感覺上就係聽聲不斷自己做,冇咩感覺,都唔知自己做成點

我唔清楚係自己試嗰堂係咁,定係pure真係咁?
大家可唔可以俾少少意見我

利伸玩左三年想再練到多啲進階少少既arm balance,同transition pose
我覺得你比較適合上出面小班啊。出面唔少miss都幾好,有d動作自己做唔到,會逐個埋黎幫你hold住,咁樣都有安全感d,叫做比較照顧到唔同學生需要。而有d動作做唔到,miss都會幫你拉一拉等你去得更多,所以如果上小班就真係會適合妳多d
謝謝咁多位,可能我都係join多一陣細studio先
觀塘有無d小班教學?
好多
試下ig search #觀塘瑜珈再去試堂
Tg: raymond0510
玩左一個5/6堂 我主力玩左佢3-4 credits 既堂
好適合advance 同學仔
deep backbend +inversion
advanced arm balance
都教得唔錯 應講都講哂 老師都幾有心
班上同學仔level 都係advance

2credits 少上
beginner/ 力量未夠 可以上2 credits 既堂

堂都夠 可試
Co
想問吓
除咗pure之外,其實大西北啲studio,即係屯門元朗嘅yoga studio係咪唔興有好早嘅瑜伽堂上?即係早到朝早七八點上堂咁?搵極都唔覺有,一係就九點先開始上堂,上到十點,都趕唔切返工
係啊
唔知早堂夠唔夠人
所以可能唔開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞