瑜伽資訊討論區 1

1001 回覆
54 Like 11 Dislike
lifemore有咩咁好
手濕救星 surface 平滑 唔會有粒粒 飛出黎
mat 上既線 係輔助你既alignment

其實露露果張都唔差 係捲完會唔夠"伏"
0858 鬧鐘已較
有都係極少, 除非你一堂做幾十吓chaturanga 咪練到肌肉, 瑜珈係練式子, 呼吸, 冥想, 如果想減肥就應該直接去做帶氧及從飲食著手, 同意Pilates同yoga 有分別

想試下Pilates d器械,有冇邊間有得試堂?
係liforme 唔係lifemore
打字直出
Ashtanga full series 好攞命
不停jump through, chaturanga
👍方便清潔 承托力好 唔臭 耐用
👎重 手濕會slippery
你會帶mat出街? 如果想輕身同好用嘅話邊個好
上網睇好似話jade harmony 唔錯
咁用lulu係咪最好?
Lulu都幾好啊 at least唔sin手
如果帶mat 我帶liforme travel edition (唔係超輕)
無記錯既 jade 好似幾大陣味 樹膠既味

真輕既 其實帶towel la manduka 出過towel 底係有dd 膠粒 唔會炒起張towel mat

manduka travel 版 防slippery 就重身d 不過好"鞋"
性價比高 又易買 liforme 要等sales 再夾單 免運先抵
Pure 都係用佢
都唔好用
硬舊舊
唔洗 你係去讀一個course 了解瑜伽 同應該點教人
如果purpose 係深入了解 冇乜必要做到乜特別pose
唔係 pure 有得買 memeber 有折
btw online 既ebay 睇睇 可能有驚喜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞