瑜伽資訊討論區 1

1001 回覆
54 Like 11 Dislike
如果你想追pose , 去workshop or private 吧
想問下hatha2做咩架 難唔難
唔洗 有心學 asana 唔係上TT唯一條件
銅鑼灣/附近求推介
Level 2 係指有inversion
Samrat 呢堂120mins
有相對長既meditation

Sun AB normal flow, scapular, core, thigh strength ex.
arm balance, inversion, backbend variation
呢三個加埋既transition

有陣會有5-10mins self practice Samrat 會行黎行去 指點下

體力加technic 堂 難唔難見人見智
Hatha 會比vinyasa 慢少少 停耐少少

想試既上下Hatha 1 覺得okay 咪上2 唔試過唔知
喺fitlab上咗就嚟一年
貪佢任上好抵
但覺得好似冇乜進步咁
就嚟完約諗緊續唔續

(另外諗緊下半年想準備生仔,續一年係咪會嘥咗?佢啲班咁多人都唔似就到大肚婆)
fitlab覺得點,有冇執pose?
任玩係咪好抵玩,可以瘋狂上地面空中
可以分享下?

妳唔等生完先續? 想玩咪class pass book 住先,係屋企做都得

我記得LCK都唔少係孕婦瑜珈,可以去試下
https://www.instagram.com/p/COo1JAgjxNC/?utm_medium=copy_link
男人可唔可以做瑜珈
咪就係男人可唔可以做瑜珈
想自己d筋柔軟d
女人可唔可以打籃球
Yoga is for all
上zoom睇下咩料先
sugarmat好唔好用?或者有無大約$300-600嘅瑜珈墊推介
多謝 覺得瑜伽除咗pose 仲有好多知識
好 呢個之前無諗過
岩岩開始學 好好玩 留個名先
唔知趕唔趕得切

@ribenane
唔知喺呢度搭單問下瑜珈衫得唔得?
有著過lululemon, xexymix
各位絲仲有無其他推介?

市面上太多淘寶貨再自己印logo,食水勁深又唔見得靚料,唔敢亂買
alo d褲一係過薄一係過厚
韓牌推andar
lulu 太貴著唔起
露露檸檬褲 真係好值得買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞