香港地做女仔真係Easy mode

682 回覆
2700 Like 729 Dislike
靠錢搵另一半仲有分難定易
咁我覺得唔似係嫖 更似係日本牛郎個種個性質同嫖差好遠
你都可以影碌鳩開onlyfans 唔會冇人買
唔洗因為咁覺得男人好撚慘乜乜柒柒
係咁拎啲賣相既 比人包養既黎比
問題係唔係條條女都賣相架喎
講返普通搵工 你可以自己search下香港平均男女收入係幾多
可以同你講男係高過女 因為大部分中高層人士都係男人
你話女人可以賣相唔公平 咁普通職種男人收入高啲或者女人做唔到高層又好公平咩
大陸係 但香港唔係香港真係調返轉
樓主睇黎都係啲窮毒廢既人
- 男人剩係唔使每個月黎m都爽足40年啦

- 靚女仕途上上位一定比人話同xxx上床

而醜女比醜男既際遇更差 對社會更多憎恨

- 跟住女人一出街都會比人評頭品足 尤其啲姊妹
所以衣著打扮保養各樣每個月都使唔少
男人就洗臉gel頭搞掂

- 女人大部分弱質女流 強姦抽水偷拍呢啲日日都發生
而且女人會比人中出即飛隨時大肚
男人比人強姦10次都唔會大肚

- 最重要一點 : 30歲後女人仲未嫁既話就會越黎越心急
性格會越來越扭曲 到40歲變嬸嬸就返唔到轉頭
反而30歲後男人先開始升值

總結:你覺得做女人好係因為本身你廢
你係average或以上男既話 跟本唔會想做女人
佢做色情按摩
只係佢用手, 無出賣肉體
咁都仲唔算鴨咩
技術方面有叔叔train佢
教佢按咩位會按到D女好舒服
所以普通樣都可以做鴨
睇你肯唔肯
真 男人市場其實都好大
有啲人畀得起仲多錢
應該係因為男人偏向性需要 女人偏向情感需要

至於眼紅女人賣相買樓嗰啲男人
都可以試下target男人賣相

自己下海做係身體自主
支持平權 爭取多啲賣相仔仔
唔駛淨係得女人俾人叫臭雞
我都想叫下賣相仔做臭鴨
第二點跟本係毒撚自己攞黎
抵撚死,攞黎犯賤
我都未屌柒作地破壞晒成個競爭
D電子雞坐定定就買到樓
真 評論d女仔之前 麻煩屙dok尿照下個樣先
E個係班仆街仔自己攞黎

多得e班買相Ge仆街仔

人地坐定定就買到樓黎
見你話用口氹得掂就有打賞 以為係純按摩+傾計
真 所以好多結咗婚既就日日懷疑老公出去滾
懷疑到變mental case
睇吓夠唔夠重口味啫
大把肥仔波比假鳩屌幾下都收幾皮

不過普通毒撚真係無人會買
其實不如你試吓賣先
無人買先講

根本都無人做個市場憑咩話無人肯買
仲要唔計男人到四五十都有市場
女人三十前已經可以收皮
唔好話男
正經女仔都反對班痴撚線毒L買相

On L9...破壞晒成個經濟
財富落係d電子雞手上, 仆街賣相賣到上私樓

有錢我寧願佢地去call g
起碼叫買左service
而家買張臭相
DLLM
我估做耐左實有熟客係來為左傾計, 同俾錢佢駛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞