香港地做女仔真係Easy mode

682 回覆
2700 Like 729 Dislike
咁係代表女人貪錢,貪慕虛榮咋
龍門咁難食都開到好多間分店
做生意都係天時地利人和
而家就算去賣都未必有人去買
屌 你唔好講 太陽其實係東面升起 講經
- 黎m呢個好死,人人體質唔同,有人痛有人唔痛,呢個可以視為做女性嘅入場券,唔多作評論

- 咩叫一定,你個人主觀姐,照你咁講,我話靚仔上位係同人上床都得架姐。

- 我想講男嘅都會俾人評頭品足,男嘅都要衣著打扮架on9,根本所有野都唔係必須,係有得揀,就好似d裝備咁,有咪勁d囉,無都可以照打機架。女仔有得化妝加著高踭鞋已經屈晒,但唔好講到做女仔一定要

- 強姦抽水偷拍日日發生?抽水偷拍我就信嘅,但唔大喊唔捉住條友唔報警係你問題喎。仲有,偷拍好小事姐,如果我地男仔可以好似女仔咁easy mode,唔好話偷拍啦,我企喺度俾佢任影都得啦

- 俾人中出即飛,呢個雙方都有責任啦,你係驚就食避孕藥/事後丸/堅持要對方用套做足安全措施

總結:你拎average 或以上男黎講無意思,你要拎相同level男女黎講丫嘛on9
又洋腸
港女訓係度自動有層樓

你幫港女求恩客買
啲客想揀清楚商品先買
點解唔可以討論?
大把? Onlyfan/ Patreon 又好

賣咸相係女性壓倒性多過男人
現實又係性行業女性佔絕大多數

你學吓stat先啦

balu之前被連登仔話樣衰既時候,下面d comment咪又係女仔安慰balu

豬閪,豬扒 e d字眼女人用得多定男人用得多啊
男學生又女導師優先 女學生又女導師優先
相反 好多時男人係多女嘅行業就變咕喱 幼師 護士
效果如何
跟住同你講女權
話對女性唔公平
男人邊似女人,有個隨身8達通
唔洗妒忌啲女人喎
你著女裝做偽娘賣相又得
直接賣相比男人又得
網上直播打下飛機又得
搵男人包養你又得
一樣大把市場架
坐言起行搵真銀啦
係呀,喺香港做女仔真係好輕鬆呀
如果唔係好多人淨係用J諗嘢又點會咁輕鬆
講到尾咪又係你地一手造成
開post抱怨有咩意思
唔明點解成日都要羨慕賣相女
根本賣相女就唔係主流
如果真係個個女仔都可以靠賣相月入幾皮嘅
咁你哋返工唔會有女同事啦
根本香港大部分人無論男女都係hard mode
其實如果做女咁易做就唔會有所謂既女權組織出黎平權
黎m呢個好死,人人體質唔同,有人痛有人唔痛,呢個可以視為做女性嘅入場券,唔多作評論
咩唔多作評論啫,跟本一大問題,唔通有人鐘意黎m

- 咩叫一定,你個人主觀姐,照你咁講,我話靚仔上位係同人上床都得架姐。
咁你只係未接觸過management既小薯黎

- 我想講男嘅都會俾人評頭品足,男嘅都要衣著打扮架on9,根本所有野都唔係必須,係有得揀,就好似d裝備咁,有咪勁d囉,無都可以照打機架。女仔有得化妝加著高踭鞋已經屈晒,但唔好講到做女仔一定要
講女仔唔一定要已知你跟本唔認識女仔

- 強姦抽水偷拍日日發生?抽水偷拍我就信嘅,但唔大喊唔捉住條友唔報警係你問題喎。仲有,偷拍好小事姐,如果我地男仔可以好似女仔咁easy mode,唔好話偷拍啦,我企喺度俾佢任影都得啦
一樣 無知不是答案

- 俾人中出即飛,呢個雙方都有責任啦,你係驚就食避孕藥/事後丸/堅持要對方用套做足安全措施
同講easy mode完全無關

喂仲有一個pt唔講野

總結:你拎average 或以上男黎講無意思,你要拎相同level男女黎講丫嘛on9
on9 跟本我話女仔唔係easy mode 使咩比較
根據你套framework,似乎係女人假定自己係受害者多啲
父權社會下嘅男女都係受害者

我知無人話,但係有人prefer喎
包括你都話「想比女仔幸福」
咁點解要每個人都跟你哋個套?

其實你講「想比女仔幸福」嘅時候,就已經imply咗「女仔只需要等男人去比幸福自己」嘅觀念
咁女人係咪唔一定需要付出?
相反,男人唔付出係咪唔使旨意有女?

「你嗰套」「你嗰套」
你不如諗吓你嗰套係咪有問題先再走嚟judge我嗰套啦
講緊玩「香港兩性關係」呢隻game嘅難度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞