香港地做女仔真係Easy mode

682 回覆
2700 Like 729 Dislike
唔好意思 有錢你係外星人都玩哂
大6 首先要過左出世個關先
成日講做另一個性別好容易個d 人真係好廢,個人係叻既做男做女都係easy node, 成日網上開埋d 垃圾post 挑起男女對立有咩意思
其實係港男種下既禍根,成日話搵唔夠唔好拍拖結婚,唔好累人,生仔就係累,但拍拖結婚,你要講搵到幾多錢丟拍得,係我地自己男人拎來
又要樣衰又要冇身材仲好意思係到向上搵
有錢過你又靚仔都睇唔上你啦on9

仲有咩屌完之後女變cheap 乜撚野觀念
做愛係兩個人既事 講撚到女人好撚慘咁
成個港女閪格出哂黎
唔會, 見大佬會用佢黎做公司招牌/ 門面,
乜會/ 生意都帶埋佢開, 仲好多次都傾得成,成隻招財貓咁, 男女同事都當佢寶咁
男人賣相俾基佬仲賺錢係你唔賣姐
無身材有咩所謂日本大把開台嘅係sell熊系/teddy身材
唔洗妒忌人喎巴打你肯豁出去就得
睇連登派膠你都信到十足
原來係真心膠黎
咁你咪變性囉講咁多
邊個得閒擔心你
你個格遲早都係俾人飛
咁咪即係要番工做狗
淨係識鬧d低質電子雞點點賺到錢,又唔諗下邊個俾錢佢地賺
冇demand點會有supply
柒頭肥婆度度都有,根本係做爛市捧佢地上天個d死狗公先至係最抵鬧
叫得毒撚仲點會叫雞
之前睇過新聞訪問過班買相嘅人,話感覺似睇到鄰居私隱,覺得好刺激先買
( 仲好似係洗父母錢買返黎)
女仔生得矮就係得意 (只係你以為係咁)

女仔生得普通肥通常都大波
(都只係你以為係咁) 賣相就可以賺毒撚錢
男仔生得肥又係無人要 (大把肥佬結咗婚)

女仔生得普普通通都可以比綠帽人帶
男仔生得普普通通都可以比綠帽人帶

女仔好身材 大波嗰d係天生
男仔好身材 大9嗰都係天生

女仔生得靚小小直頭可以比人包起 成世都唔使做
男仔可以比人包起 成世都唔使做( 不想努力了)
都要附加有錢嘅條件先可以玩唒,
女人天生有閪就得啦
冇性需要其實ok
三十歲前同三十歲後係唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞