香港地做女仔真係Easy mode

682 回覆
2700 Like 729 Dislike
無女性朋友 更加無女
真呀,醜女都易過正常男仔出pool, 因為有塊閪
男人有12cm好正常啦,陰道其實好短,17cm會痛
真係咩,大賓周咁重要咩,技巧重要啲,要前戲要識講嘢
人呢,會得一想二,當條仔有技巧識前戲識講野,條女就會想要更多,想佢碌鳩都更加大令自己更加爽
香港女仔係全世界最幸福嘅女仔係事實, 日韓職場重男輕女,柬埔寨大把雛妓勁平勁多, 歐美國家女仔都同男人一齊做同樣嘅嘢先真男女平等,係得香港女仔先食兩家茶禮, 避開義務專拎權利
未聽過女仔要求大J要求生得高就聽得多
靚仔>高大>大J
其實大把人長期AA/你請一餐我請一餐
雖然你應該會當睇唔到
成個post最唔同意係醜女都生活好過醜男
點睇都係醜男遠比醜女好

首先大家都可以俾錢解決性需要 但叫雞易過叫鴨

其次係啲醜女見到啲靚女大把狗公追 賣相又大把客 自己用唔到任何身為女性嘅優勢 但要承受作為女仔嘅痛楚同風險 心理肯定極度唔平衡

第三係男同女最後決定單身到老 女人承受嘅壓力同困難肯定都比男人大 不論生理同心理素質

試問咁多連登仔 表哥樣但大波嘅女人追你 你真係會受? 如果老婆娶咗要養嘅話 邊個男人會做蝕底果個 養一個連自己都提唔起性慾嘅老婆
連登仔覺得女人肯同男人一齊,個價值係無限大
世界首富為女人付出巨額資產=男人賺女人蝕
女人先係世界上真正嘅壓迫者
壓迫其他冇子宮嘅人類
曾經,我都以為而家拍拖男方比晒已經唔太流行(雖然仲係有人咁做),大方向都係AA或輪流比(不過,男請10餐、女請1餐,都叫「輪流比」)。

但當我離開兩登去到現實,再親身體驗過,就知兩登同現實係平行宇宙。
醜女待遇差極,最多味差過普通男,同醜男差唔多,但肯定唔會差過醜男。

醜女要拍拖結婚,肯定唔會難過醜男,要明白香港始終係男多女少(記得睇人口數據,要撇除水份,即係唔計賓印、只計本地未婚後生)。

90後00後男女比例失衡,貼近或已超警戒線,「剩男」將困擾兩代人!
https://lih.kg/2286449

醜女拍拖待遇差極,最多味AA/輪流比錢,冇乜可能女方比晒(除非係女方就職、男方學生呢類特殊例子);但醜男拍拖就好難講。

結婚同理。

醜女仲有希望靠化妝救得幾多得幾多,醜男(一般人黎講)又可唔可以靠化妝呢?

當然可能又會有人話,醜男都有機會用有錢搭救,醜女有錢都冇男友/老公。但問心,如果比醜女有錢有男友/老公,醜女會接受嗎?會唔嫌條友係軟飯王?唔會話「我做乜要搵條軟飯王黎拖低我生活質責素?我單身自在、自己搵錢自己使唔好?」
我見到醜女都大把男人追喎,醜男先無女受溝
doesn't change the fact that you are still on easy mode

you know what my informal appraisal was?
"咩都好, 就係唔係女"
所謂30歲後男好,只限已上岸既男人,就算未有樓未有車,都起碼要係中層officer級。

30歲後男,如果仲未上岸仲係小薯,仲慘過18 22,因為18 22仲可以自我安慰,咩潛力股未爆seed咩莫欺少年窮,到三張野就連呢D籍口都冇埋。

而3x-4x歲男人既月入中位數,都係得二萬頭,即係一半3x-4x歲男人,月入二萬或以下,所以有幾多3x男係已上岸呢?
嗯 的確真有其事
不過個市場好細
就係女仔可以放負無人屌,重要大把狗公安慰,呢點女仔有得呻下心理都健康啲
男仔放下負就比人話自怨自艾,千夫所指
女仔搵錢少過男人就係「性別歧視」、搵唔到男友/老公就係「女多男少」「我唔靚咋嘛」;
女仔搵錢多過男人就係「港男質素差」、搵到男友/老公就係「女多男少都搵到另一半,我幾有魅力」。
你見過真正樣衰肥毒柒啲女未?
屌⋯⋯以前返工見過一個女仔成身皮膚燒傷咁無忽好肉,講嘢都串串地又要認叻都一樣有仔啦,
我堂家姐都成三十尾又肥又矮都溝到個mk仔,
香港地有個閪無得輸,呻寂寞就大把仔要
其實支持你嘅言論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞