香港地做女仔真係Easy mode

682 回覆
2700 Like 729 Dislike
依啲又無圖
Bottom女玩到臭晒會搵average男埋單
問題係醜男個個上網睇啲重甲p哂圖嘅ig女神當咗係正常標準 根本佢哋眼中嘅醜女係其實係percentile rank 5-60嘅普通女 真正below avg嘅醜女係隱形人
女仔男樣 先最正, 人都開朗左。
可以step by step 做手術
一直好奇其實做電子雞咁易賺錢又輕鬆 點解全香港啲女都唔去做?
你話未有電子雞前做實體雞會有風險唔做都理解 但電子雞影幾張相又唔使同人有身體接觸 年收已經可以full pay層樓喎 我覺得唔做真係正傻閪
因為會俾你班毒撚笑電子雞
依頭笑完個頭咪又係買相何況返乜工都係比人笑㗎啦
喺香港?
冇可能
依家多咗好多人入行,競爭大咗好多
被淘汰嘅咪又係做返PTGF
上Twitter望下就明

如果有得做女仔,我又真係唔介意黎m,唔好下下拎黎做擋箭牌
認真答你,人各有志
有人對自己個樣冇自信
有人想賣藝賣技能多過賣樣
亦有人對影相冇興趣
但無論點都好,既然志不在此,又何須眼紅人哋?
咁撚on9都有
我相信無人會唔制
乜嘢係女仔男樣
其實就算真係咁好彩嚟m唔會痛,但每個月有幾日下體要keep住俾塊巾噏住又要驚漏,量多嗰晚瞓覺又唔轉得身,心情又會受影響,呢啲都係冇得避
屋企把鎖夠幾個人開啦,如果實際上有萬能key存在,甘危險,都被人ban啦
不嬲啲女生存喺呢個世界就係比男人著數
你試吓做暗瘡大肥婆, 包你慘過食屎
咁因為你on9啫
你地d仔咪一樣得「阿姨我不想努力了」
你見到少部份「港女」係咁 就全部都係?點都會有部分人係不為所動
換句話講即係你自以為是咁討論 但其實人地由頭到尾冇話過要賣 咁點解要比你討論
似係你價值觀有問題喎 ching

btw如果真係咁羨慕d女既 切咗碌鳩佢先(支持
30歲前女好 30歲後男好,世界好公平,Btw 我好自豪自己係男人,唔需要妒忌人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞