香港地做女仔真係Easy mode

682 回覆
2700 Like 729 Dislike
唔需要大波, 多餘,
只要性別係女就大把人狗衝
講得出呢啲你可以收皮,唔送
唔批咁多移民咪人口減少囉
批家庭團聚好似英國咁嚴 即刻冇晒中港婚姻
岩啊
係印度 南亞
肥婆大波 係西施嚟架
放棄啦, 22世紀都係女權當道,
希望你下世做女人好過
你同會員#124899 無妞唔稼 同一個人定同一間公司? 回覆模式咁似既
真 呢個世界越黎越多偽娘就係咁解
你真係發夢。
我講美國。全世界,可能你眼光就香港。中國,但其實中國本身就官商一體。
除非好似中國咁既體制。其他國家國主體制,玩一次大選都係n咁多億,啲錢點黎?
你果句野咪正正係帝皇獨裁時代出黎,點會適用於選舉社會
咁你快啲變,而家變性人有得諗呀,你又亞裔又變性隨時何里活可以做女主呀
cat girl係 easy mode?
大把女仔唔識著衫打扮 見佢返工都真係無人想痴埋佢

仲未計有啲tb樣 但又唔係tb
女仔好身材 大波嗰d係天生

你講經呀?女仔唔keep身材咪一樣會肥

係咁易既,d韓國女團就唔洗咁辛苦一餐只可以食一個生果啦
咁咪姐係女隱青
其實男人做鴨都好好搵 叫價高過雞多多聲 有心唔怕遲入行
XX酒吧請女拳手 月入十萬不是夢
XX講女仔promoter $70/hr
XX請女仔派傳單 $70/hr
XXXX樣子可愛 女友feel 22 32C 7XXX 熟客限定

無論正經定唔正經,女仔人工都係高啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞