香港地做女仔真係Easy mode

682 回覆
2700 Like 729 Dislike
痴線,花瓶冇用架
唔好再吹奏靚女可以打橫行,誤人子弟
邊到可以識到偽娘好想識返個 瘋狂同佢談心
唔插得嘅花瓶咪冇用
插得就可以係職場平步青雲,步步高升?靚女何其多
令香港女仔可以easy mode嘅咪係你班男人囉
講嚟托咩
但門檻比女人高好多 女人阿豬阿狗都做得雞仲要大把客
男人除非好靚仔唔係根本冇可能接到客
老老實實 193出patreon/onlyfans我一定課金
如果我係你老豆,當初射落地下都唔會比你出世啦
只是因為男的無能,不要推三推四。

正視自己的無能是連登仔最需要做的事。
仲要唔洗好靚仔
生得順眼, 所有女人都會錫住你

只想找一個伴 但崩壞的命盤
樣樣亦太一般 無一欄可自滿
全心厚待你 卻功倍但事半

我只想結婚 我想一生一世
找到一個真心愛的人 卻給人用謊言騙走
我用生命去愛一個人 用條命去讀呢一科閪科
但社會從來都唔需要 真心 好人 熱誠都是假象,做人要做人渣 性罪犯 劉馬車。
到底咩人先會買
咁樓主幾時去變性?
樓主講漏 靚女先係easy mode
Haha Woman bad
收皮啦毒撚樓主我男友就係肥仔
佢有人要喎

不過我都覺得係香港做男仔真係好大壓力嘅
elite女: heaven mode

above average女:semi-heaven mode

average女:very easy mode

below average 女/elite仔:easy mode

bottom女/above average仔:normal mode

average 仔:hard mode(私樓/居屋)/very hard mode(公屋)

below average仔:semi-hell mode

bottom仔:hell mode
多謝濕鳩臭閪女權
男就想做女 女又想做男

睇嚟你應該幾認同呢幅圖
2-5 都係由班男仔自己造成
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞