香港地做女仔真係Easy mode

682 回覆
2700 Like 729 Dislike
其實女人賣相賺得多錢,正正係父權壓迫,但班女權永遠唔講依D
收皮啦 溝唔到女又賴肥

利申 240磅 A2
屌 咁好多女仔都過唔到自己嗰關賣相啦
靚女>靚仔>普通女>>>>>>普通仔>>>>>>醜男>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>醜女
我都想Easy mode
阿姨我唔想努力
有錢?咪又係比個西吸走

「有錢就可以有靚老婆了,玩晒」
乜你唔明玩晒果個係佢老婆
你可以齋玩女唔結婚
個個月換伴
由有兩種性別起,都係女人著數架喇
有爭議嘅先可以叫人討論 你陳述一堆事實已經冇任何討論空間
壓乜迫?
我發覺好多戇鳩信女人響古代係受壓迫
https://lih.kg/2369500
男人都可以賣靚腳板底相
我諗其實不論男女 賣特殊癖好而又唔出樣嘅相都一定有market
男人用J諗野多
比到少少幻想空間佢地
啲毒J就會比錢買咖啦
惡性循環嚟,而嗰啲女人就會自我膨脹
靚女>普通女>靚仔>醜女>普通仔 醜男
我夠膽講只要個醜女夠大波
一樣大把人狗衝
壓乜撚迫
明明女人著數緊

啲詞真係鳩到
乜都男人係錯

用女權既詞彙,你便輸了
唔大波呢
而且都會9衝嘅係普通女大波
真係醜嘅大波都冇人9衝

醜男仲可以自己發奮,工作有表現,賺錢
因為醜嘅女仔加大波同矮 你只可以話佢醜樣
醜嘅男仔矮加大隻 你就會話佢矮同埋醜樣
要生bb好辛苦 月經好痛 化妝用好多錢 做女人好慘好慘

屌仔老母依個年代撚仲有人生bb咩 咁都可以揾藉口
m到咪又係男人照顧 成個植物人咁癱係張床到 仲可以奉旨使個男人做嘢
咁你生得樣醜咪要化妝囉 怪就怪你老豆老母生到你咁 何況拍拖錢又係男人出最大分 咁都有得嘈
父權下,女性身體值錢,所以佢地先賣到咁多錢,其實父權既定義只係指現有性別定形,除左父系社會我唔知可以點形容不如你講下

就係講緊D女權明明係反父權,但就係父權既力量之下攞著數
你又醜又矮
但大把錢
驚咩冇女
你話貪你啲錢
都係有女
你唔肯使錢落條女到 條女點可能埋你身
但中國社會傳統係重男輕女, 男丁有丁權

各有好處唔好處
從來得一樣野

女性中心主義

古代如是,現代如是
你大把錢邊介意洗嗰少少
住公屋居屋呢d邊有咩丁權
村屋就有姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞