香港地做女仔真係Easy mode

682 回覆
2700 Like 729 Dislike
再講再講一次,樣衰女唔會慘得去邊

樣衰女要拍拖結婚,唔會難過樣衰男(甚至普通男),香港始終係男多女少

90後00後男女比例失衡,貼近或已超警戒線,「剩男」將困擾兩代人!

https://lih.kg/2286449

作為女性既所有益處都享受唔到>>>>>>你唸真D?真係冇?

有D女士有折/免費既商戶、活動,樣衰女一樣有折/免費。

你有冇聽過有人話,樣衰女冇車冇樓、冇父幹、低收入、住公屋/劏房,就冇資格拍拖結婚,否則就係害左人地個仔、餓死老公瘟臭屋?有冇聽過樣衰女由拍拖到結婚,都要畀晒所有使費?

就算有,都係極端個別例子,同男人(不論咩樣)面對同樣情況相比,少到可以忽略。

呢幾方面,男人就真係無論咩樣都一樣喇。
差唔多句句都問句做尾 連立論都唔敢
廢到一個點
呢個廢男抱怨圍爐取暖區久唔久就上一上水
識唔識乜叫反問呀廢柴

人廢無所謂 最緊要虛心學習
咁柒既時候都有位走

你鐘意啦

我真係睇唔明你up乜春
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞