香港地做女仔真係Easy mode

682 回覆
2700 Like 729 Dislike
確實係嘅
不過女仔都要花好多心機去打扮
都係要控制飲食
咁點 靚仔佢可以賣相月入幾皮? 唔係講緊ig收廣告費喎 淨係賣下幾張三點不露
讀書時期已經係好撚多男老師都係撚狗公 錫女幫女幫到出撚哂面 真係屌你老味 出到黎社會 大把工種比女做 做私補 男學生又女導師優先 女學生又女導師優先 女人做特別工種 例如:工程 又上撚哂報紙搞哂飛機 仲有盟左個死人垃圾page乜撚野"築夢女孩"大把工程相關既野搵佢地拍片 去做到做野做錯野 女就屌細細力或者屌都唔屌慢慢教佢做 仔?! 唔撚洗講啦 大大力屌你老母 好既教返你 唔好既你自己諗計搞掂佢
以色列都要女人服兵役

同年齡女人比男人早幾年事業起步
成個東亞儒毒文化圈
個西就是八達通
唔好意思 有個肥婆好撚樣衰都可以靠波賣相月入3皮
男果方面唔太認同
就算你肥矮樣衰
有錢都可以玩曬
個大前提就係要有錢冇錢你講乜都冇用
但係D女人慣左/唔知
自以為做女人好辛苦
我有朋友做完, 你有需要同我講
20萬full package.
全亞洲都係父權社會
但女權撚掛住食自助餐唔得閒討伐
冇嘅
肥婆相都有男人肯買
咁點解又冇女人會肯買毒撚相?
根本係班戇鳩男俾錢比啲劣質肥閪
真係多得班毒撚唔小
點解你會覺得只限香港地
香港 女性霸權
月入10皮 慣咗連行遠少少買野都唔肯 要坐車
https://youtu.be/kCYe7fVTv-U
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞