香港地做女仔真係Easy mode

682 回覆
2700 Like 729 Dislike
男仔生得靚少少,可以mirror error出道
唔夠你講就好似黑人咁

哦!你歧視!你仇女!
狗公以為奶完女權閪有得屌
咁你垃圾姐 唔好拎其他男人同你比啦
應該差唔多絕種港女睇唔起港男 越嚟越多人娶北婆
再加埋每日百五個咁嚟 本地生育率急跌 過多十年八年應該冇港女依樣嘢了
成撚日講到全港女仔都係做雞咁
乜9嘢easy mode 咪又係要返工
香港勁多闊太包鴨仔玩啦 係咪唔記得叫鴨群組呀
你鍾意賣身咪去賣囉 唔係唔夠支那仔鬥呀
叫班友正正經經叫雞好過啦
第一次聽呢個原因
不過聽落都幾合理
從來蟻民都係咁
所以先有人想追求權力
係撚
肥婆係外國都搵到黑人屌
香港肥婆你點叻都係死肥婆

肥姐咁有錢咁有人脈都救唔到個女
仔都可以easy mode
其實香港仲有好多人做鴨
個frd曾去見過工
佢普通連登樣
佢話工作範圍係幫D有錢女按摩
好似話收入都幾高, D女仲會打賞
當然靚仔身材好就可以做高級鴨, D女質素再高D再有錢D
基本上有鳩就做得
收入多少睇你點應對D女
on9 十鳩幾年先爆得一單鴨群就比你無限放大 講到好多鴨咁
然而做雞個班個個月都有人爆咁濟 點睇女人做雞都多過男人做鴨啦
你睇吓賣相個班 再睇埋hmd個班香港嘅肥婆都一樣撈到風生水起
重有樣
女仔冇錢可以搵有錢佬
男冇錢等於收皮
嚟緊個代男女1.08:1,競爭又激烈咗
到時真係唔知入場門檻會高成點
醜女唔可以發奮? 天生女人淨係識俾人屌唔識自己做野?
如果樣衰到咁...咁真係幫佢唔到..
大把女人豬西樣都一樣嫁唔出啦
高地價就唔關事嘅,咩都貴架啦,人口咁多。

你講嘅文化政策都係得最尾個point係make sense
真定假㗎 香港地做女人都要叫鴨?
況且有錢女直接包養啲仔都得啦 使乜要去叫鴨 係咪鳩噏㗎
關咩事
好少人係一生一世
大部分都係不停換伴侶
你真心想俾個女仔幸福就會上進
而唔會咁多藉口
大部分怨緊既男都只係想麥都唔做
有條女免費陪佢上床
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞