香港地做女仔真係Easy mode

682 回覆
2700 Like 729 Dislike
唔知點easy法
肥又嫌肥
瘦又嫌無肉無波
瘦底大波先有資格話自己微胖
咁天生身材唔好
想靠後天又俾人話打假波

皮膚最好就白滑啦
要keep就要日日搽防曬同護膚品
搽得多有時又爆瘡
護膚品化妝品又貴
化妝化濃啲就俗、臭雞味
素顏又話「嚇死人咩」

最好就全身無毛啦
做脫毛又萬幾蚊
頭髮又要護髮
長髮洗頭都耐過人

大學捱夜趕project
番工OT遲放工
搞到長期夜瞓個樣又殘

拍散拖又臭雞
拍長拖但遇人不淑或者唔啱feel
拍多兩三次就廿尾
開始驚俾人話嫁唔出
過咗三十直情俾連登仔踩到地底泥

我下世真係想做男人
可惜我唔信有下一世
重乜男輕女
冇提過肥
唔一定
女人靠男人係應份嘅
男人靠女人就係食軟飯
做女人唔單止唔使自己揞荷包 仲可以坐係到等收錢
咁你明個分別未
呢個世界有公平? 你咪on9啦 醒下啦
講得岩ching/cjei
你身邊會唔會有啲男仔朋友成日唔使做 跟著日日可以出去食好嘢放ig?
我Facebook至少有五個女仔 我唔夠膽講佢哋係俾人包
但係佢哋日日都唔使做 日日出去食好嘢 同朋友出街 買Gucci 但係佢地25 26歲 未見過佢有一日係返工
大把外國男人賣相
想賺錢醒小小見識多啲啦
同時 只要中年男上司 見到啲正常樣既女 都會好順攤
男仔都要架 做gym增肌都難 未計天生有身高缺乏既男仔呢
請睇一睇標題地點
靚女>靚仔>普通女>>>>>>普通仔>>>>>>醜男>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>醜女

醜女唔得
女人生得樣衰+肥可以show波皮賣相賺錢
生得普通可以收一堆兵幫佢哋出錢 閒閒哋都十件廿條仔圍住佢哋轉
生得靚比人包埋下半世唔使憂 事業愛情兩得意

然而男仔只有生得靚先有好啲嘅待遇
集團

你係咪信 19年遊行都係有集團個啲人?

個集團未佢自己囉,賣相撚要中間人咩,你話ptgf,私人會所就話姐

醒少少啦屌
咁又唔一定 都見d上司對靚仔幾好 特別會帶佢地出去見客 反而柒個d真係屈係office做到成隻牛咁
靚女>>>靚仔=普通女>>>醜女>>>普通仔>>>醜男
應該係咁先啱

醜女可以靠化妝p圖賣相食大把仔你唔知啫 玩轉交友app都大把仔媾
game theory嚟,99個男人合作,1個唔合作,佢食曬d女。

100個男人合作,人人有女食。

但係現實就係,男人無把好關,用j諗野,上咗先,溝咗先,豬啲都照殺,最後搞成咁
太真實 唔想知道
現實係咁,唔滿意又點,繼續努力啦,一係去中東,女人賤過狗
都好多港女又高又肥又無波既,性格好自然有人欣賞,主動d~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞