Notebook討論區 及 外國網購Notebook推介 (64),新手請睇#1-2

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
兩部差咁多野先差3000蚊到?
個1.5 tb ssd +16gb ram加埋都二千
1tb 都1400喇
16gb ddr5 都7xx
Ddr4
同埋想問問microsoft 嘅 surface pro係咪第2樣嘢嚟?佢會唔會好似iPad 咁有啲限制,做唔到notebook嘅效果?
同埋想問問microsoft 嘅 surface pro係咪第2樣嘢嚟?佢會唔會好似iPad 咁有啲限制,做唔到notebook嘅效果?
之鬼巴點睇samsung部galaxy book pro
我見Samsung官方amazon賣緊999usd 好吸引
都係Notebook,都係行Win10,只係可以當tablet 用啫

不過如果唔係一定要分拆式2in1,買返普通反mon 2in1好啲
一般啦,冇話特別伏嘅,輕輕地,做文書機合格有餘,雖然得FHD,但叫有個OLED mon J下
不過Samsung 買到返黎冇保喎
咪傻喇,根本就notebook黎
屌你唔識就咪問咁多喇,買黎用就得
人地同你講完都唔明架啦
咪玩喇而家買機邊有可能唔使訂
G14個mon
2020 version?
除咗response time 高都冇乜缺點
最抵嘅3070係邊部?買Lenovo Legion 5 Pro加多少少買唔買到3070
上面講左15xxx
我都心郁想買
Sorry咩型號miss左….. 有冇現貨先
Hid 6月有貨
現貨就唔係官網教育價喇
但想問問巴打,
係咪唔係學生唔係老師,
都可以申請個教育acc,用教育價買架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞