Samsung Galaxy 集中討論區(128) foldable強勢出擊 白卡(𨶙狗藍們)勿入

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
fold2 5998?唔係9998?
睇錯 係flip 5g $5998
https://m.eprice.com.hk/mobile/talk/4523/218146/1/

A82
Galaxy Quantum 2 配備 1440p 解像度、120Hz 更新率的 6.7 吋大螢幕,搭配 Snapdragon 855+ 處理器、6GB RAM 和 128GB 儲存(支援 microSD 擴充)。手機內置 4,500mAh 電池,機背的三鏡頭相機分別為 64MP、12MP 和 5MP,自拍鏡頭為 10MP。雖然暫時無法確定,但相信 Galaxy A82 5G 的規格會跟 Quantum2 相同。
支移動
s20+ cut一半ram,500電池,tof版本
cls cut ram cut上癮
2021年仲出6gb ram an機 到底係google問題定三叔問題。 比多2gb等人可以升64 bit app都好呀
連iPad pro都已經8gb ram起步嘅年代,三叔仲出緊大量6gb ram 中階手機同平板
點解仲會有855存貨淨
唔見佢話送按摩槍嘅
數記同3仔網店都有得送
支移抽起咗?
當年三叔好似無出855+嘅note機? 大把貨尾淨
855 6gb
855+咋
samsung唔會死錯人
登記左八達通同Samsung bud
係咪冇confirmation email?
定係要等?
有email 等一兩日

更新咗之後慳電模式開唔到120hz
我比較好奇底下個bar有咩用
整走佢好似好啲

整合S22 ultra 預告:
Amd exynos
屏下鏡頭
連續光學對焦鏡頭(解決左之前2塊定距光學鏡中間嘅弱點,變左全程都係sweet spot
Sensor shift from Olympus
一野變咁多,我驚又好似s20ultra咁炒
我平時用兩張sim卡,其中一張卡用黎上網,請問有冇一個功能係可以block哂我淨係用黎上網嗰張卡嘅來電?
無野啦搵到了
買 fe揀門市取貨 有無得即埸試機 下下上cs換機咁煩咩
另外,消息指Galaxy A82 5G是會每季度更新一次,這意味著在安全補丁方面它將會落後於其他的手機。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞