Samsung Galaxy 集中討論區(128) foldable強勢出擊 白卡(𨶙狗藍們)勿入

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
你地買21u果十萬yuu積分送左未,有冇人收到
呢兩個選擇嘅話,一定係a52 5g
因為有新買新??
一黎,兩黎比較細部,易拎
仲有120hz mon,雙喇叭,呢兩樣都已經正過a71,我自己都用過,我仲用多過我部N20U,不過唔好個震動感覺冇旗艦機咁實用,我就覺得麻麻,同埋就係三星將資料送去大陸
要真三卡就一定A71

其他就A52 5G
其他都認同
除咗話比較細部
雖然a52 5g個mon 6.5細過a71 6.7
但係a52四條邊厚撚到仆街
成部機又核突 成舊磚咁

btw孝子機就買a52 5g啦有防水
係厚,但用落我覺得影響不大
冇錯,仲有防水呢點都正,所以a52 5g 做孝子機值過a71
你講到s21個啲震得好好咁
師兄, 點解三星將資料送去大陸?定係你係指有D機款會送去大陸? 想聽詳細D, 仲以為3星機會冇事..
同問我都想知
送去samsung.cn 咪即係送去大陸囉
https://m.eprice.com.hk/mobile/talk/4523/218140/1/
Galaxy S21 FE 最新消息 提前 7 月投產 8 月中發表
888用870好過啦
都係痴左原裝
150蚊係值得
求問咁多位
S10e 美版有咩辦法用smart octopus?
試過SamKey 同刷rom 都唔work
要刷到港版rom
美版應該冇望
四月尾登記咗八達通優惠,到而家都未派

隔咗成個星期都未派到,
請問各位巴打登記咗係咪好快收到$500?
美版無港版rom
點解買美版既?
啱啱百記上網買左部a51,因為唔使5g,剩係基本whatsapp,上下網,好似抵屌d
9號買都未有 等下啦
幾錢
samsung onlin store a51做緊2098
csl a71 2498
samsung有貨咩?見佢仲係2798
百記用銀聯卡2098
咦之前睇2098
不過smartone做緊1798冇貨
20fe粉紅色128 smartone見到有貨3998
可以狗衝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞