Samsung Galaxy 集中討論區(128) foldable強勢出擊 白卡(𨶙狗藍們)勿入

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
有無speedtest試下,我youtube睇測試,一時airdrop同nearby share差唔多快,一時quickshare食塵,一時quickshare略快
佢啲顏色好劣
但係點解撳0.5x佢仲係default wide鏡
唔係default 64mp
s10岩岩收到新update. April security patch
依家買Note 20 Ultra 邊度抵?
我都想知,我見幾多優惠~~留名請教
smartone 7198
上台價??

唔想join 月費
csl 而家緊係用員工優惠 qr code + mox 買啦
冇貨定係冇俾你?
而家S20 3.1冇伏
胃信好似7398, 好似係9198 - 1000蚊即減 - 800蚊電子支付, 仲有冇得減就等你去問, 例如trade in減800蚊
習慣咗就冇問題
同埋動畫順啲
A52會唔會買水
好似平好多
唔建議,除非你完全唔care本地化功能
例如:smart optopus

其實今時今日
A90 5G係咪仲係抵玩過A52 5G
睇硬件性能好似仲係贏幾條街
除咗無防水 同埋多數無An12更新
A90仲係賣緊2000鬆少少

想睇下各位巴打點睇

呢張spec清啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞