Samsung Galaxy 集中討論區(128) foldable強勢出擊 白卡(𨶙狗藍們)勿入

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
無卡插聽歌無得dl真係死得
所以我用緊 512GB 嘅 S21 Ultra
如果可以換埋 app icon 就好
一係 Xperia 1 III,實畀你老母屌到飛起
mon壞咗 我之前部s10+都係咁
即刻攞去tradein換過第部
琴日買咗s21孝子機 減完哂啲tradein八達通優惠
$3598
仲有按摩槍 冇線充電送
用緊1tb sd
點trade in做到3598
咁姐係我要俾錢三星整返好?
因為我部S10+已經係一年半前買
睇壞眼咁細個mon 老母點睇
我都想知因為想買 3 部比屋企人
電訊商4898-500(八達通)-800(samsungtradein回贈 未計部機)
你用咩trade
我嗰陣買21放iphone11
但係我係上caruosell放
嗰陣我啱啱1年零幾日就變咗綠mon
維修都要$2000,即刻trade in拎反$3700換過第部機好過

如果你真係trade in,就將部機熄咗dark mode
咁佢就睇唔到個mon有問題
你要睇下佢用緊幾大喎
好似我咁 佢反而唔中意大mon 揀易揸手
希望唔係S9 Note9個種規模
s10嗰隻係oled黑色變晒綠色 勁明顯
其他色就偏綠但唔太覺
白色就冇事
咁都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞