Samsung Galaxy 集中討論區(128) foldable強勢出擊 白卡(𨶙狗藍們)勿入

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
本身smartone 有S21 256 粉 5198, 岩岩發覺已經無曬貨
同埋手上果部係水貨三星,trade up好似唔收,咁咪無得+800
我之前試過網店寫冇貨 但去門市俾錢訂 不過係iPhone SE嚟

另外samsung官網話水貨都收 不過「該舊裝置的回收價值與該計劃的建議回收價價值可能會有所不同」
source: https://www.samsung.com/hk/trade-in/
咁得意,但係我禁去trade up個網打imei 佢打個X唔比我去下一頁
有冇打去hotline問過?我部galaxy s7之前入水 (免費 因為佢test完話部機有問題)換底板 imei都係show X 我話返個imei俾佢知 佢就即刻幫我入落system
支移唔洗曲
不過佢冇寫有咩贈品
應該得返八達通
啲職員又閪
比錢李嘉誠賺好過
有乜所謂, 八達通一樣大把人用緊
點同
買電話有大量零售店選擇
無話一定要幫襯百記
剛係官網買左部A52 5G
第一次用SAMSUNG
即係百記藍, 八達通就好黃?
要搭車得散銀同8仔,散銀唔方便又汙糟
利申唔用8仔
之前用ios?
第一件事建議你debloat
我都無用8仔好耐
交通津貼 轉乘優惠 轉車站 冇八達通全部都做唔到
Root?
我一向都係Android, 只係冇用過SAMSUNG
用過好多牌子既uv貼幾次,都會貼左幾日就有氣泡既物體(我放係枱上面幾個鐘拎返)似係中間d uv膠出事,無啦啦彈起左
點搞
今年冇note即係唔哂換電話
屌我想要note

fold完全唔吸引
之後禁返d氣泡,有d位有漬係到
醒起了,同p排amoled有關,以前rgb排列嘅amoled/tabs7+隻類rgb排列先唔洗打8折
S21+果粒mon真係幾明顯
唔洗root,上playstore買package disabler/自己插電腦adb/用shizuku+appops adb
絕大部份銀行卡都有銀聯,咁用咩好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞