Samsung Galaxy 集中討論區(128) foldable強勢出擊 白卡(𨶙狗藍們)勿入

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
我都覺呢個時間買真係尷尬左少少
重點係冇平到
仲有3個月左右就應該出
本身都有諗住搭人單買隻
S系始終冇A系咁易lag機
samsung努力追趕
我覺得ipad pro 上左mini led之後好似更少理由買三叔tab 大家對比度都1M:1,但人地亮度高太多,hdr格式又好啲,更新又耐啲。 猶豫緊到底要買部5g windows laptop定買5g ipad pro
人地咪一樣做到,睇有無心姐。
唔係講笑, mix fold好似屈好多
對唔住,娛樂一定係iPad pro
60hz內mon 好屈
傻嘅都知邊部係我想讚架啦話 由aspect ratio,hinge+重量分布,鏡頭到app optimization,點睇都唔會係部半成品mix fold
你要攞d無謂野黎笑其實冇乜意思
佢要靚d既mon加價就得
samsung如果肯把心一橫拉到去2萬呢個價位既話可能有得比
依家真係兩頭唔到岸
擺明驚太高價冇人買
hz數叫無謂嘢
屌你都廢事
咁加價買到mix Fold 120hz未
是旦啦冇乜好野拗
你個感覺就好似係中價機到追求頂spec咁
唔係個hz數無謂, 而係佢本身定價相對低
如果真係要笑, 不如笑佢條黑邊粗好過
知唔知依家邊度買z flip5g有平??
上幾頁有講cmhk客戶好似6998起, 可以去媒體模式搵
S20 FE 比起部z fold 5g 顏色淡啲,同埋反光dd
iPad Pro 除咗檔案管理問題,基本上贏曬
但係色水呢就Samsung靚啲,個喇叭啲聲都好好
要客戶先有平我頂
好人好姐邊有人會用佢
1,tablet我覺得3年os更新唔夠,起碼5年
2,其次soc都係差太多,電話就話會過熱拉返細個差距
3,要睇埋amd exynos嘅效能有幾勁先至有興
4,arm公版細核快啲轉新架構啦用咗幾年啦
唔係話jelly mon?
連鬼佬都笑9 mix fold唔得
https://youtu.be/btPfdGbCzhw
現客5998添
Fold 5g 呢個size 120hz 真係幫到好多
60hz 好似用返舊世代iPad咁
amd exynos 有咩咁特別?arm 佢冇經驗喎⋯⋯
因為mali同adreno都係廢,所以期待下amd啫
adreno咪又係amd賣俾高通
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞