Samsung Galaxy 集中討論區(128) foldable強勢出擊 白卡(𨶙狗藍們)勿入

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
請問一下samsung bud pro 值唔值得+500換?
個降燥同sony果個比會唔會差好遠?
用iphone 個邊人,覺得ios 改成點都係最好,總之手機台只可講iphone 好,其他佢地覺得全部都垃圾,真係痴線
請問 s20 U
爆液晶體 Mon上半部分Touch唔到

邊到維修唔會昆人
朗豪坊buds pro upgrade 無貨要訂
bud + 你地會去邊賣
你睇下深圳河以北個堆咪係同類
同佢地傾仲慘撚過同藍絲傾
上網賣左佢
apple 真係吸血鬼黎,剩係iphone仲唔肯轉type c 逼你買線已經知, 仲有佢大rom 機又貴, 啲人成日講保值, 大佬你貴android 一截又唔跌價條數未差唔多, 加上用埋啲icloud 又一個開支, 然後冇touch id 叫你買隻apple watch 解鎖啦。。。真係冇咩錢玩得起iphone, 反而macbook 都叫合理啲
https://youtu.be/8J76zigecTI

補返之前條片
想問下samsung有無得好似sony咁,夜晚叉電叉到90%,晨早臨起身先自動叉埋果10%?
咁公道講句s20開始無3.5, 都跟左apple好多垃圾野,s21無埋sd, 無差電機同耳機,好彩無等佢買左20。。。
sony 邊部
聽講schxxer音質最好
真係事實,佢地覺得係名牌,係一個熱潮,真係各有各好,我自己手機用android 平版用ipad ,ipad 真心好用過android
我覺得S10先係翻身之作
我有部2016三叔仲健在流暢
識tune根本無問題
係得idog先會咁自豪呢樣
2年後都重覺得好順
屌你老味尋日你先話相逢恨晚

根本用開旗艦an走過去apple就等同食屎

根本一齊用先互補到
所以係一個偽命題,無謂爭論咁耐
日日嘈交都唔會改變到人哋想法
正如仲係大把人覺得Android lag
但當Apple都承認會愈用愈慢,idog又係炒車
洗一次機乜都快啦。。

有樣野好緊要,idog點spin都無用

我用apps聽開無損歌,可以dl落手機度,一張512 sd叫勉強頂到一千幾百首,但另外部iphone 就真係點都搵唔到解決方法,要另外用dac,呢樣真係死症黎,貴買storage呢樣真係叫cook早日死全家
原廠整
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞