Samsung Galaxy 集中討論區(128) foldable強勢出擊 白卡(𨶙狗藍們)勿入

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
果然可以set
BTW Fhd咁曬料
因為我睇既channel最高都係1080p
個網 我入IMEI / SN 都係 出X 點搞
打去問又話水貨機都得既
三叔幾時先肯將佢電視啲算法同獨顯下放手機同平板 個mon支援2k 120hz hdr10+,但現實係好多content / game都係1080p 60hz sorry
我覺得scrolling有120hz已經係好大突破
下年上144hz唧牙膏
下年俾返2k mon實際啲
整埋upscaling
咁塊dynamic amoled就真係一流喇
可能真係唔收呢
連windows都已經有autohdr算法 三叔唔買獨顯唔搞算法真係講唔過去
我想三叔試下放full RGB排列
搞到我淆淆地唔係幾敢戴添
https://www.android-hk.com/news/galaxy-z-flip-3-soc-100521/
根據一位爆料人的消息指出似乎不會採用Snapdragon 888。據爆料人Tron指出,Galaxy Z Flip 3將會採用Snapdragon 870,並且指出了該手機的售價為999美元,比起上代還是便宜。
摺機散熱差就搞唔掂,870係折衷方案
想問你地s21 有冇收到八達通回贈未

我4月18日登記而家都未有
係要1-2個月架
搞咁耐架屌

等我仲想啦啦聲換電話 知唔知s21 fe 幾時出
應該8月發佈 9月出街
好似係
s10e 都fix左啦河?
原來係你
但 128 胃信網睇要 5898?
你老味 s21用用下突然無啦啦慢慢黑mon 之後個mon就著唔返
部機應該未熄 撳power制識微震
最後長hold power+vol down force reboot
做乜鳩
啱啱買機諗住加$500換Pro,睇嚟都係用返Buds+算
我已經準備好買新耳機算一陣聽到我聾左點算 希望有人發大黎搞可以refund
cls公司

我真係外耳道發炎睇左兩次醫生
開左d藥膏比我搽,而家好返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞