Samsung Galaxy 集中討論區(128) foldable強勢出擊 白卡(𨶙狗藍們)勿入

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
21+續航反而係三部之中最好
我都中左招..早個輪先睇完醫生
a52 下年換s22
試下搵20+,仲有少量貨(CMK&蘇寧網店)
Note 20 Ultra都可以
正常,結構差唔多但大部咁多
佢個mon上2k嘅 我神早衝左

希望三星見今代s21+唔賣得 下年比返2k
而s21咁賣得應該唔會變1080定位
6.2寸1080p都還好
6.7寸都1080p就不了
恐嚇我又得? 我句野如果算恐佈,你呢句擺明恐嚇會員添啊,你恐嚇緊我啊?
嘩,cls
1蚊冇減
cut 4gb ram
mon降一級
冇sd card
屌 唔怪得我有時戴個耳機會覺我好痕
搞到我懷疑中耳炎
其實1080p夠用
但係換咗過嚟之後我發覺其實好多youtube片都有2K
我覺得保留番2k呢個選擇會好啲囉
咁起碼我睇片開咗佢會好啲
你會唔會做出屈會員左右緊輿論嘅行為?
如果計你塑造我嘅罪名,你嘅行為會唔會重罪過我,你無諗過㗎?
做好清潔, 尤其入耳式焗住,我對上一次發炎係2017年,搵連登仔大推個個黃文琪吸耳屎個陣發現發炎。

三星耳機疑似引發耳部炎症,相比以前的有線耳機,真無線耳機的佩戴時間更長了,有時候即使沒在播放內容也照樣戴著。 再加上很多人並沒有清潔耳機的習慣,所以很容易就會發生問題。 此外還有個體的過敏體質差異。 很多品牌的TWS產品都有類似問題,包括蘋果AirPods。
所以屋企長時間用buds live 真係舒服好多
睇人,我覺得buds pro 好啲
屋企就乜都唔戴 用喇叭最舒服

出街平衡降噪同音質一定係入耳耳機
再加上buds pro呢個體積同重量
點都係頭幾隻最舒服
有少少頂耳同痕係真 但又未去到發炎
想問吓上朗豪坊嗰張貼同原廠比有咩唔同?張原廠貼好花想換
我都係花晒$150又唔係太貴
屌我最近耳仔都睇過2次醫生 竟然真係關佢事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞