Samsung Galaxy 集中討論區(128) foldable強勢出擊 白卡(𨶙狗藍們)勿入

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
搭車好想聽歌 但宜家完全唔敢戴粒buds pro
用20+ 好嘅係部機點搞都唔熱 大太陽拍片影相都冇事 21 series 就...
伯母分唔返到60同120hz嘅分別?
屌唔係好識搞
體質問題,而家出事似乎係對材料過敏

過敏唔係個個人都會有
我一律用nearby share 反正所有android機都有
你第一張圖㩒入去用瀏覽器開咪清囉
airpods pro都有人嘈發炎架啦

仲因為咁舊年有人仲做埋專題分析

https://youtu.be/2p3SWLRn18Y
其實今次唔係咁簡單,係咁簡單unwire唔會攞出黎講啦
buds pro証實咗係咁 就企定定認咗佢,又走去搵水泡攬住一齊 jm9? 92477
DNS114你又係咁… 唉
咁睇得起unwire
咪又係轉載

簡唔簡單去由一間靠賣女出名嘅網上媒體講唔講去定義

呢條片對d症狀冇十成都九成解答到點解會出水etc架啦

btw 留下都幾多airpods pro話痕同出水
我有兩張醫生紙係手話我唔係中耳炎,係簡單外耳道發炎,個位置就係同外殼接觸既位置,中耳內耳位置用鏡照左冇發炎

我都用左入耳式6-7年,從來未試過咁樣
大把呢d新聞啦

外耳炎嘛

東京這間診所統計,自今年5月以來,因外耳炎問題前來求診的患者,比起往年增加近3倍之多。

https://www.ftvnews.com.tw/news/detail/2020922I13M1/amp

你覺得三星咁唔簡單係唯一令你發炎嘅記得要換
你講到好似我專登踩入黎要做三星hater咁,你咁樣根本就唔係想同人討論,一講兩句即刻起哂鋼
做乜屈我唔想討論 片唔睇又係你 離題唔討論係你
屈我起哂鋼又係你
再講連登大把人起住鋼討論啦

但見你用unwire講唔講去定義一件事已經覺得你智商唔高
都完成歷史任務 4年 去到an12
ud2
近排嚟度好火
dns 114 而家又另一火頭 bud pro
好火係咩用字
好大陣火藥味
以為你講緊啲支那語
首先我冇用unwire 去「定義」依件事,我只係簡單咁提起unwire講左依個症狀發現好多人都有,我只係“覺得”如果係簡單外耳/中耳炎唔值得一個科技網站特登攞出黎講,因為大家都understood左入耳式耳機會引致外耳同中耳炎

但你嗰句我「覺得三星咁唔簡單係唯一令我發炎嘅記得要換」就講到我好似有心踩衰三叔咁

我只係將我自身經歷+埋有新聞講就得出依個結論啫,我冇意思話三星咩問題喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞