Samsung Galaxy 集中討論區(128) foldable強勢出擊 白卡(𨶙狗藍們)勿入

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
今次呢單野真係失望 希望samsung會做啲野
係咪可以搵d套隔一隔就ok?
外耳發炎應該係耳機個外殼問題,應該唔關耳膠事?
我係中耳炎喎 不過我認同就算有問題應該都唔只關舊膠事
可唔可以講下你地戴嗰陣有咩症狀耳仔痕?損左咁痛?等我戴嗰陣aware下
攞去整啦
我純粹就係耳仔痕先,跟住就發覺有水流出黎,同埋外耳紅哂結哂焦係到
上網search過下
好似都算common
睇下依幾日仲會唔會出事先
用用下眼前一黑
我部s21u 1個月前試過,mon黑左著唔番mon係touch到,可以靠估d制個位去操作部野,最後拎去維修砍掉重練...
試過啦,以前s2時期咪full rgb,勁快燒
而家tab s7+係類rgb排列,但亮度太差,應該唔夠班做手機mon
忙得滯少咗上黎
耳道會痕 有耳水流出 會feel到耳道好濕
Diu 我都奶野 前日換咗buds pro 戴咗一陣已經覺得唔舒服 琴日一除 耳膠有血 可能損咗

本身戴開AirPods pro 同 Gemini
講到屌閪咁撚樣嘅
好彩無買
btw之前用airpods pro左邊唔啱戴
搞到個隔音效果都唔係好好
依家轉咗隻平啲嘅冇ANC耳機
啱帶 個隔音效果都唔差
證明個耳機真係形狀問題
所以下年買buds pro 2
攪到對耳好似被中出咁樣
我每日搭車戴入耳耳機兩三粒鐘都無咁問題,不過就試過耳掛太緊定條線膠質問題,攪到耳背敏感起粒粒,揸俄羅納英幾日就消左
99%係個耳膠出事,之前buds同buds+都無人投訴,戇鳩三叔今年無啦啦轉耳膠同音孔,又偏細又搞到人過敏,好彩無入手
note20ultra試過 上咗去維修道換mon 無哂資料
星期六拎左,今朝開黎用
戴左個零鐘,戴完耳仔痕痕地,濕濕地咁
今晚換耳膠再試下,早知要buds+算
用咗兩個月 一日戴3-4個鐘 only少少痕同頂耳有啲痛 可能係個人體質問題
S21 第2次5月更新

exactly 一樣,以為係自己問題
嚇到即刻唔敢買
唔知係咪耳膠問題 番去換左對耳膠先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞