Samsung Galaxy 集中討論區(128) foldable強勢出擊 白卡(𨶙狗藍們)勿入

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
話說smartone 買唔到平價S21, 幫親戚係cmhk 入部s20 fe $3798
去拎貨果時話無按摩槍拎,真係咩.....三星個網明明寫左s20 fe有得送喎
打左去問三星客服,問佢有咩經銷商,話比唔到個list 我
問佢cmhk 係咪有得送,又答唔到
頂你個肺
我用buds pro無唔舒服 係咪好彩
上面有講
間間鋪唔同
有機會你個間乜都冇
經銷商list,你google就有
似乎係分店問題,我fd星期六喺果度訂,有wireless charger
算 我去坑口 商場旺舖唔係up dup
等拎埋機去登記buds+
叫CMHK間店CHECK, 佢話等陣查一查,
然後出黎話無我地網上買機資料以為街客喎
比返個人資料佢又話有得送啦
恭喜晒,返到去記得up上Android 11
我前日叫你去訂,幾驚水咗你怕冇貨
無呀好感激添呀
買唔到20+ 我又跌番入輪迴唔知揀邊部好
如果唔係本身部HTC u11頂唔住 我想等22架。。。

講到水 頭先凶宅先水我
放咗20+出黎 仲3隻色瞓晒係到,我以為有得訂番
店員都仲話無現貨,但可以訂
我話咁我想訂 有乜送?
佢一check:唔好意思全線無貨...
反咗佢一個大白眼
凶宅就算啦,trade in價又差過人
胃信真係贏佢好多,可惜冇貨
胃信有我都真係唔洗煩
之前好多機都胃信買
胃信得返20 ultra就不了啦,貼錢買難受
係個價呃到外人
三鏡+高效能,玩3年唔係問題
當係試下旗艦,落唔返低價機架喇
女人用機冇男人咁勁,好少聽佢哋不滿效能
主要係相機要有返咁上下
ultrawide先係signature
下個標題我係咪要提人唔好買buds pro住
靚條撚個64mp真係
64MP影野既細節唔錯,係3X以上zoom唔得
我用開buds + 都會耳仔出水
之後停咗一排就好啲
最近上堂考試又用返
朝早用完下晝已經出事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞