Samsung Galaxy 集中討論區(128) foldable強勢出擊 白卡(𨶙狗藍們)勿入

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
我直情痛 但音質補救返
想問500蚊smart octopus 收到confirmation email後係咪會自動credit落戶口?洗唔洗再做啲咩
我冇乜感覺 試下換細碼
買左a52 做孝子機

我galaxy bud+ 换咗啲款耳綿改善耳痛耳痕
部機兩點差完,用左16個鐘都而家仲有67%

720p 同96hz超慳電,但睇落同1080 p120hz一鬼樣
s21有冇得set
去github下載個apps
96同120好難睇到分別,720就平時都夠
fold 2個外屏真係令人止步
本身見人仔台咁平都想入手
s21 set左仲哂電
冇左Adaptive hz
想買部s21u,宜家扣哂啲優惠再trade埋既話$6898左右,仲送buds+(加$500上pro)同運動手環,係咪已經好抵屌
但同樣s21既話$3098就入到,唔知點簡
iphone 13 有120hz真係會搶走一批客 有埋touch id 的話走一半都有可能
我無所謂,科技嘢不嬲都係買啱自己既
所以唔明Android Vs iOS 既用意係咩
兩者都有可取之處我好肯定三叔再唧牙膏
我一定唔留
開720p我又唔覺好慳電但真係矇到呢
出街帶尿袋咪得,何必折磨自己
cls公司 8100(扣咗八達通回贈)
睇你部機值唔值個差價
用720p就買a42啦
s21開720p
旗艦不嬲唔係最慳電架啦
其實將部機set 做省電mode 或者60hz 已經好慳電, 同埋都順,係冇120hz 咁好J
睇fold 3就知三叔想做下一個intel
仲清緊12mp舊鏡,兩塊mon仲要細左
Comply 好快打柴
早幾日終於換左s21 ultra , 真係好正

對眼真係無再痛
仲有2k 120hz Mon , 5千電,痴撚線
21左cut右cut s21..21+.無2k芒 又無插Microsd
我已經唔想每個po答一次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞