Samsung Galaxy 集中討論區(128) foldable強勢出擊 白卡(𨶙狗藍們)勿入

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
有匯豐,Citibank可以呀
隻白卡原來入咗嚟
我覺得One UI+Good Lock已經好多customize,唔洗用launcher
本身睇中咗 S20+ 但停咗產凶宅都話無得賣...
想知仲有冇邊啲信得過的舖有新機行貨?

如果真係無,有冇邊部值得入手?
會打下機,經常影相 (睇中S20+ 係覺得質數好啲同我唔需要長zoom...)
非常依賴手機
用開有得插sd, 對21系有啲掙扎..
CMK有少量灰色,要訂
利申:fd前日訂咗,聽日拎
每位合資格客戶只可換領優惠1次;每部指定產品只限登記以換領及獲取優惠1次。

想問係咪只可以換一次
因為買左兩架機
想兩架都食TRADE IN 800
做緊幾錢? 仲有冇咩野送?
再追前少少po 見有巴絲話蘇X 都好似有....
無乜點幫襯過CMK/蘇X, 可信?
CMK都算係正常大舖,個fd話有送buds同埋無線充電版$5898
蘇寧已經冇貨唔洗諗
咁又OK 喎!!!
聽日收工衝去睇下仲有冇先!

btw蘇寧on9 見仲有黑同灰5788 但無寫包啲咩
以為舖仲有添
因為真係落晒架CMK都係要去倉攞比你
等1-2日左右
感激報料, 好彩上黎問一問

唔明今年fade out得咁快做乜鬼
係咪知21 啲spec唔靚賣唔去
今年一月停產,零售商都係3月左右落架
4月頭凶宅睇都仲有, 等埋份糧一出即去買已經無晒
渣都無

想問下咁多位巴打點解我部S10+換完個screen picture之後,啲黑色畫面變到鴨屎綠咁嘅色
利申:之後轉返原本個幅都係好奇怪
當時出20+個個又叫貴又話定價高左好多又無2k120,點知對比今年竟然仲有競爭能力
全靠後代襯托 彌補到s21+嘅遺憾
用nova 唯一原因只係唔想見到app icon 有啲死人白邊
20+大mon啲好
s10
等 A72 5G
係,三星原裝icon 或者theme 上面嗰啲都唔靚
噉 S20+ 好啲喎,唔係 S888,又有卡插
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞