Samsung Galaxy 集中討論區(128) foldable強勢出擊 白卡(𨶙狗藍們)勿入

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
想請問係price.com啲細鋪出機,有無得用samsung官網個trade-in offer? 點知佢係咪“三星香港特約零售商或經銷商”
所以我唔建議細舖出機
唔知今年會唔會出Note 21呢
定係停產note系列
比貴d去豐澤換或者習慣下去胃信換好過
胃信你長期幫襯開個回收價又靚d
好似係
上個po講咗,CEO DJ Koh confirm好難今年出到
好多傻鳩去百老匯買
csl smartone 支移都唔差得遠
我可以答你嘅係唔好去大舖買
姐係封閘 百老匯嗰啲
唔是
要等多成年先有新機玩
希望下代機有突破
紅底不了

百老匯電器老闆:支持国安法!建議中央在港設內地終審法院將港人送中!
https://lih.kg/2417523
想問下官方TRADE IN果$800係咪買完機之後上網登記TRADE IN,之後先再入返錢比自己?THANKS
s20 fe?
***trade機使唔使部機on佢個website list?
要 但門市資訊為準
咁trade走家母部紅米先
但唔多覺媽子笑有做s21 promotion
要睇住個網有無128 s21 promo?
水魚
首選cls smartone
N10+想雙wipe後再還原,點樣可以最完整還原?唔使最快,最完整就得
電訊商好似做緊4898
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞