【完結】進擊的巨人 後續集中討論 (2)

738 回覆
11 Like 9 Dislike
所以艾倫係終極 ON9

大屠殺完仲玩爛 GAG, 入面無個人物係有大屠殺既反應, CLS
104 比諫山寫成覺得艾倫好偉大就更加係 ON9 過 ON9 倫
所以我覺得佢係特登寫到艾倫咁

俾馬嬲、圑長、皮克西斯睇到呢幕應該激到翻生
艾倫一向都on9底,不過104覺得艾倫偉大合理,係起鐵路果段回憶,艾倫已經講唔會被104 犧牲,雖然最後莎夏死左,但整體來講成功左,佢犧牲左8成人口,換左104日後安穩.
對於艾倫來講已經最好結局,如果換團長可能有更好結局,艾倫(作者)已經係智力下最好方法.
只講加頁 唔討論艾撚呢個ON9仔

點解咁多人會將N年後帕鳥比人打爆入艾撚數
係真係弱智定點?
你唔好話人類幾百年後都滅絕 你宜加去屌9自己老母點解要生我出黎?
一開始睇情報我都覺幾on9 睇完加頁圖反而覺得接受到 好過原本個結局
創狗都唔係想你focus mikasa同邊個結婚 淨係想比你知佢都有自己生活
你現實老婆死左都會再婚啦 輕描淡寫呢世人無忘記艾倫我覺得幾sweet bor 你諗清楚如果你現實係mikasa都會咁做 艾倫點都係存在過
要mikasa完全忘記艾倫係無可能 忘記都無意思 係份回憶黎
係, 為左反可以去到幾盡
幾十億年後太陽變紅巨地球冚球剷
一切都係白費冇意義
唔知d人有冇好嬲好嬲
到時冚球剷完激到翻生

另一方面我唔知d友有冇人性同感情
好似唔俾mikasa過返正常人生活唔可以有自己人生咁
乜都NTR
mikasa同其他人一齊就NTR eren
mikasa冇忘記到eren就NTR老公
好撚扭曲
因為情報師斷章取義
啲人先入為主睇左情報就屌

點嬲法可以嬲幾百年
就算冇地鳴過
聯軍都打算攻入去滅島架啦
外面科技都發展到又飛機又反巨人炮
就算有巨人之力遲早都守唔住
所以之前大家先覺得帕島得一條路行就係地鳴
所以邊度有講米卡莎新仔係讓
邊度有巨人之力冇收番

咁啱畫到棵樹似怪誕蟲棵樹啫
唔係喎巴打
喺劇中嘅表現全世界真係嬲艾族人嬲足成百年(雖然我認同全世界剩係用嬲呢點嚟打仗好唔現實,但作者噉寫我都冇辦法),今次滅絕噉嘅程度,恐怕唔只幾百年噉簡單
做咩樂天到今日都未開7月號預購
人地強奸你條女,入左八成之後,俾佢既朋友阻止左,咁你係米原諒佢
有冇巴打知邊到有巨人既扭蛋/盒蛋買
大家仲咁有興致討論
始終大家對巨人好有愛
諗下世界出面因為地嗚出現左幾多個”艾倫式”死淨種的細路
一定有仇報仇 呢個係人性,唔會個個都講佛經
D加頁用咩型式上? 就咁幾頁印落本書到?
幾時有正式?
對艾倫黎講唔算鳩做
佢既目的差唔多達到晒啦
滅世同消除巨人之力不可兩者兼得
因為滅世成功既話三笠就冇誘因殺佢

詳情睇#260
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞