True Wireless真無線耳機討論(53)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
有無用開E8 2.0嘅Ching轉會用Gemini?
想去買buds pro 但見有啲網放緊buds pro 同 buds + 分別約 1000 同 400 其實會唔會係假貨?
有好多假
價錢貴唔代表唔會係假,所以最好搵有單的
Comply 同spinfit都有款可以套到落去
専用的好似未有

有隻叫diofit的耳膠/棉,designed for samsung
又或者淘仔都有代用選擇
https://www.ptt.cc/bbs/Headphone/M.1618064519.A.1D0.html

條友試左勁多款
大部分款都有包
有冇巴打用緊Libratone Track Air +2?正唔正
我想通話清楚 但又唔想用airpod pro
Aviot te-d01m同te-bd21j大家會點揀?
自己用開anc機出街隔咗啲低頻聲好舒服但bd21j又好似好聲啲
但aviot好似qc甩皮甩骨
有無人用緊Jbl live pro+ tws?筆直千零蚊想有ans 同聲ok,佢是咪一個好嘅choice
都係但顏值高
唔睇樣揀nuarl n10 pro好似好啲
n10好似出新版,等埋佢啦
揀揀下又會越揀越貴去咗mtw2
MTW2用緊回你~
而家買N10 PRO 不如買N10 Plus
N10 PLUS 日馬買而家直送香港有多10% OFF 埋單HKD 1,243.76
比多少少系列

出左幾個月都冇 係咪代表香港唔會代理
呢隻好似都幾吸引
晏啲去試聽完話你知
想問iphone6用唔用到藍牙5.0既耳機??
藍芽向下兼容架嘛
驚部電話電機太舊連唔到新耳機
等巴打report
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞