True Wireless真無線耳機討論(53)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
Lm等MW08詳細包膠
lm
用緊sony wf-1000xm3 講電話真係好垃圾 但係音質又唔差

有冇邊隻平平地既wireless 可以平時用黎開會用下
Lm
留名
LM
請問75t定85t好?我淨係著重音質同connect好唔好,因為爬文見到淨係話85t鬆呀或者傾唔到電話之類
出左隻N10 plus 好似唔錯
Sennheiser 左耳無聲,如果想維修
就係拎單,就咁去葵涌個維修中心就得?
洗唔洗拎個盒或者預約咗先?
拎單 耳機同charge case 就得
包裝盒唔洗
唔洗約 (應該,我上次都係就咁爆上去
我都想知邊個mic收得好D
兩者音質/連接無咩大分別
所以係睇你鍾意邊個設計/大細/防水/配戴感等等
即係要自己試
同意,近幾個月仲要單邊耳狂斷,講電話對方永遠聽唔到,但係打機用語音功能又收得好好聲
同之前n10 pro有咩分別
收到,唔該晒
Spint fit 360 外別無他選
睇緊e8 3 & mtw2 & 85t

本身試聽覺得e8 中高音幾好聽 但最近再試聽覺得低音真係差啲
而mtw2 試過覺得比較all round
85t未試過

平時聽開流行曲 間唔中會拎黎係office講電話
應該點揀

利申iPhone 用家
ching, 知唔知360同100嘅配帶感有咩分別?
咁啱兩款都有影比你睇

上耳感覺不大
但360係專for真無線,個道管短d
想問除左airpod2, galaxy bud live外,
好似無咩大牌帶出不入耳式耳機?
新既黎緊出一隻Earin A-3

不過都成1500
我都帶唔到入耳式, 用緊BOSE隻藍牙 soundsport, 同隻quietcomfort 有啲似, 唔係完全入耳, 我覺得幾舒服, 你可以去專門店試吓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞