True Wireless真無線耳機討論(53)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
直接email 話cut 單要求refund 就ok?
分分鐘等街貨仲快過佢寄黎
DG啱唔啱做運動/跑步戴
有諗過75T但間gym啲背景音樂嘈到喊,無anc死得
根本佢批貨係俾左佢既分銷商先 之後先處理係佢度訂果班
得IPX4好似唔係咁好 同埋75T係有ANC的
想知 DG 開叉電盒帶入去係咪預設一定係降躁 mode ?
想佢變返做default normal
依家要手動下下轉 有啲唔方便
頭先打左去CS,一開聲講耳機佢已經知咩事
佢話8-10 日內一定收到,同埋可以cancel order
都唔知信唔信好
Ok thanks
搵對75T試吓先
75T 個ANC 叫好過無
同真正獨立ANC 比始終有d 分別
本身都struggle緊MTW2
如果可以好似外國咁一星期唔岩return就好
我正式宣布 有dg現貨都係翻新機嚟!!!
Sabbat 隻新 e16
Qcc 3040 藍牙5.2
佢話係圈鐵 兩單元

街價699
E8 3.0半年用家,之前用E8第一代,分享下:
1. 睇片感受唔到delay,當然打機都係唔得
2. 日常使用 返放工無connection問題 (用緊iphone 12)
3. 中高音同分析力無得輸,低音勉強但我接受到
4. 通話質素...室內勉強可用,室外算吧啦
5. 由以前1日1叉到而家1星期1叉
6. 用緊Spinfit 360基本聽緊歌已經聽唔到出面D聲 (電話音量50-60%)
7. 佢既通透模式好過第一代好多,以前開咗都唔係好傾到計要除低買野食果D,而家真係可以開著買野或者同同人傾計等等

其他未諗到,或者有人想知其他野可以再問我
巴打 巴打 E8 3.0嘅音場同人聲厚度表現如何
真無線貴野淨係用過gemini,覺得佢人聲唔算得上好,但其他都算滿意(bass,包圍感,anc,佩戴感都好)有冇人用過gemini又用過下其他可以比較下
樓上有Ching compare左Bose QC同Gemini (好似有埋airpod pro)
但我都想睇下有無ching compare E8 2/3.0 同gemini
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞